REKLAMI GEÇ

Biyorezonans tedavisi ile bağımlılıktan kurtulun

Biyorezonans tedavisi ile bağımlılıktan kurtulun

Özel Fizyorad Tıp Merkezi uzmanlarından Dr. Huriye Toprak, biyorezonans ile bağımlılık tedavisini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2019 Cuma, 11:14

Bağımlılık, toplumun kanayan yarası. Özellikle alkol ve sigara bağımlılığı ile mücadele sağlık kurumlarının öncelikleri arasında yer alıyor. Özel Fizyorad Tıp Merkezi de bu alanda etkili çalışmalara imza atıyor.

Özel Fizyorad Tıp Merkezi uzmanlarından Uzman Dr. Huriye Toprak, sigara ve alkol bağımlılık tedavisinde uygulanan yöntemleri anlattı. Fizyorad’da bağımlılık tedavisinin Sağlık Bakanlığı onaylı biyorezonans cihazları ile uzman doktorların gözetiminde uygulandığını dile getiren Uzman Dr. Toprak, “Sigara ve alkol; insan sağlığına gerek fiziksel, gerek ruhsal, gerek ekonomik açıdan zarar veren kanserojenik bağımlılık çeşitleridir. Sigara ve alkol bırakmak için birçok yol, ilaç ve psikoterapi gibi yöntemler olmasına rağmen, henüz hiçbiri yüzde yüz başarılı olarak kabul görmemektedir” dedi.

Mora-Terapinin ilk kez 1980’li yıllarda kullanılmaya başlandığını ifade eden Uzman Dr. Toprak, bağımlılık yapan maddenin (sigara, tütün ürünleri, alkol vb) etrafına yaydığı frekansların silinmesi olarak bilinen ve uygulanan bir teknik olduğun söyledi.

Uzman Dr. Toprak, “İçilen sigaradan ve alkolden alınan frekans yani elektromanyetik yayılım, elektronik olarak ters çevrilerek ayna görüntüsü olarak çok küçük elektromanyetik sinyaller şeklinde vücuda verilir. İşlem bağımlılık yaratan maddeden alınan frekans paterninin ayna görüntüsünün vücuda verilmesi ve iki ters frekans paterninin birbirini ortadan kaldırması olarak ifade edilmektedir” dedi.

UYGULAMA NASIL YAPILIR?
Biyorezonans yönteminin bağımlı kişiye nasıl uygulandığını anlatan Uzman Dr. Toprak, “Bağımlı kişi uygulama sırasında rahat bir koltukta oturuyor ve ellerinde cihazın elektrotlarını tutar. Ayaklar ise özel iletken plakalara basar. Kişinin alnında ise bir başka elektrot sarılı durumdadır. Rezonans cihazı seansları yaklaşık 1 saat sürer. Bu sırada bir rahatlama-sakinlik hali yaşanır. Sigara tedavisine başlamadan önce hastanın beraberinde son iki sigara getirip içmesi istenir. Terapi almak isteyen sigara bağımlısının son içtiği sigaradan alınan frekanslar, cihazda elektronik olarak ters çevrilerek elektromanyetik dalgalar şeklinde vücuda verilir. Bu şekilde vücuttaki bağımlılığı yaratan maddenin frekanslarının silinmesi sağlanır. Bu tedavi sadece sigara bıraktırma tedavisinde değil, aynı zamanda alerji tedavisi ve kilo kontrolünün sağlanmasında da kullanılır” diye konuştu.

Alkol tedavisinde de benzer bir yöntemin uygulandığını dile getiren Uzman Dr. Huriye Toprak, “Tedaviye başlamadan önce kişinin bağımlı olduğunu düşündüğünü alkol çeşitlerinin örnekleri küçük numuneler halinde Mora cihazının kupalarına yerleştirilir. Seans sırasında hastamızın vücudunda detoks işlemi gerçekleşir. Alkolün yıllardır vücudunda biriktirdiği toksinler yerinden oynatılıp, 72 saat içerisinde ter, idrar ve sindirim sistemi yoluyla vücudundan atılması sağlanır. Bunu hızlandırmak için hastanın bol su içmesi, sık sık duş alması ve ter atmaya yönelik çalışmalar yapması önerilir” dedi.

Seanslar esnasında cihaza mora çipi ve serum fizyolojikten oluşan bir damlanın yerleştirildiğini dile getiren Uzman Dr. Huriye Toprak, “Cihaz hastanın vücuduna yolladığı frekansı çipe ve damlaya da yükler. Seanstan sonra hastanın bir ay boyunca bu damlayı dil altına damlatıp, 1-2 dakika beklettikten sonra yutması istenir. Tedavinin titreşimlerini taşıyan mora çipi seans bitiminde kişinin göbek deliğinin üç parmak altına bant yardımı ile yapıştırılır ve bir ay boyunca durması sağlanır” diye konuştu.

KAÇ SEANS?
Sigara bırakma seanslarının 4 gün ara ile yapıldığını ve genellikle 2 seansın yeterli olduğun belirten Uzman Dr. Huriye Toprak, alkol bırakma seanslarının da 4 gün ara ile yapıldığını ve 4-6 seansın ilk planda yeterli olduğun kaydetti. Toprak, alkolü bırakmak için daha fazla seansın gerekip gerekmeyeceğine kişinin özelliklere göre karar verildiğini vurguladı.

Dr. Toprak, biorezonans terapilerinin vücutta detox başlattığı için terapiler sürecinde, özellikle çok fazla su içilmesi vücudun temizlenebilmesi açısından önemli olduğunu söyledi.

ETKİSİ
Terapi sonrasında kişinin sigara ve alkol isteğinin azalmış olduğunu net olarak hissettiğini vurgulayan Dr. Toprak, “Eğer kişi yapılan seanslardan sonra sigara ve alkolü almaya çalışırsa; eski bildiği keyfi alamadığını, sigara ve alkolün anlamsızlaştığını fark edecektir. Buna rağmen terapinin başarısı kişideki bağımlılığın ne ölçüde olduğuna ve kişinin asıl olarak neye ihtiyacı olduğuna göre değişir. Tedavinin devamını sağlamak için uygulama sırasında frekans yüklemesi yapılan hazırlanmış homeopatik sıvı ve mora çipi verilir. Tedavinin titreşimlerini taşıyan mora çipi seans bitiminde kişinin göbek deliğinin üç parmak altına bant yardımı ile yapıştırılır ve bir ay boyunca durması istenir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı