REKLAMI GEÇ

Anne babalara hoş geldin bebeğim semineri

Anne babalara hoş geldin bebeğim semineri

Özel Denizli Tekden Hastanesi, anne-babalara yönelik ‘Hoşgeldin Bebeğim’ adlı eğitim semineri gerçekleştirdi. Seminere, 150 anne baba katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Nisan 2015 Perşembe, 12:29

Yıl boyunca devam edecek seminerde anne-babaları bilgilendiren Özel Tekden Hastanesi Eğitim Direktörü ve Yenidoğan Uzmanı Doç. Dr. Osman Öztekin, yenidoğan döneminde bilgi eksikliği sonucu bakım ve uygulamada yapılan yanlışlıkların ileriye dönük ciddi sorunlar yarattığını, seminerler dizisiyle bilgilendirme yapacaklarını söyledi.

Dünyaya gözlerini açan bebeğin beslenmesinden uykusuna kadar tüm aktivitelerinin bilinçli takip edilmesi gerektiğini kaydeden Doç. Dr. Öztekin, çoğu zaman sağlıklı bir bebek için normal olan bulguların sorun gibi algılandığını, yapılan geleneksel uygulamalar sonrası bebeklerin ciddi zarar gördüğünü belirtti.

Özel Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat ise, anne ve babalara duyarlılıklarından dolayı teşekkür ederek, “Denizli ve bölgenin koruyucu sağlık hizmeti veren hastanesi olarak, bu eğitimimizle sizleri ve en değerli varlığınız çocuklarınızın sağlığını düşündük. Amacımıza ulaşıldığını görüyorum. 50 kişilik kapasitesi bulunan konferans salonumuzda 150 kişiyi ağırladık” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı