REKLAMI GEÇ

BSK Denizli Cerrahi, Denizli’nin tek A grubu özel hastanesi

BSK Denizli Cerrahi, Denizli’nin tek A grubu özel hastanesi

SGK, özel hastaneleri, hizmet standartlarına göre gruplandırdı. Buna göre; BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, Denizli’de, A grubu hastane olarak değerlendirildi.

/ DENİZLİHABER / 7 Ocak 2010 Perşembe, 17:56

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), özel hastaneleri, hizmet standartlarına göre gruplandırdı. Buna göre; Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, A grubu hastane olarak değerlendirildi.
BSK Denizli Cerrahi Hastanesi Kurucu Ortağı Prof. Dr. Bülent Topuz, hastanede yaptığı basın toplantısında, Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi’nin, Denizli’de, A grubu hastane sınıfına giren tek özel hastane olduğunu duyurdu.

“DENİZLİ’NİN A GRUBUNDAKİ TEK ÖZEL HASTANESİYİZ”
Topuz, özel hastanelerin; hizmet kalite standardı, çalışan güvenliği, kapasite, hastane hizmet dilim endeksi, çalışan hakları ve hukuki sorumluluk kıstaslarına göre değerlendirildiğini belirterek, “Değerlendirme toplam 1000 puan üzerinden yapılmış ve hastanemiz 837 puan almıştır. Hastanemiz bu puanla Türkiye’de 77, Ege’de 10 A grubu hastane arasına girmiş, Denizli’nin tek A grubu hastanesi olmuştur” dedi.

“BİZE BÜYÜK SORUMLULUK YÜKLENDİ”
Topuz, “Hastanemiz açıldığı günden bu tarafa geçen bir yılı aşkın hizmet süresi içinde, bazı iddiaların sahibi olmuştur. Özellikle kalp, kanser ve beyin cerrahisi gibi büyük ameliyatların bir özel hastanede yapılabilmesi amacımız tamamı ile gerçekleşmiştir. Bakanlıkça özellikle bu yönden takdir edildiğimizi düşünüyoruz. Bu takdir bize büyük sorumluluk yüklemiştir. Bundan sonraki hedefimiz çıtayı bu seviyede tutmak ve yükseltmektir” dedi.

“FARK ÜCRETİ UYGULAMASINI UYGULAMAYACAĞIZ”
Topuz, hastalara bir de müjde verdi. Topuz, “Hastanelerin hizmet standartlarına göre yüzde 30’dan başlayıp yüzde 70’e kadar alınabilecek olan fark ücreti uygulaması hastanemizde uygulanmayacaktır. 2009’daki katkı payı uygulaması artırılmayacak aynen devam edecektir” diye konuştu.

7 HEKİM KURDU
8 Ekim 2008’de hizmete giren Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, Prof. Dr. Bülent Topuz, Prof. Dr. Erdal Coşkun, Prof. Dr. Ahmet Baltalarlı, Op. Dr. Mehmet Pekdemir, Uzm. Dr. Salih Özcan, Op. Dr. Zerrin Çelik, Op. Dr. Murat Çelik’ten oluşan hekim grubu tarafından kurulmuştu. Denizli’de görev yapan 7 hekimin bir araya gelerek yaptığı, 10 milyon TL’lik yatırımla kurulan Özel BSK Denizli Cerrahi Hastanesi, kısa zamanda 150 personelin istihdam edildiği ve pek çok başarıya imza atılan bir kurum haline geldi. Hastanede; Kalp ve Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Genel Cerrahi, Beyin Cerrahisi, Çocuk Hastalıkları (yenidoğan yoğun bakım), Kadın Hastalıkları ve Doğum, Ortopedi ve Travmatoloji, Üroloji, Acil, Anestezi ve Reanimasyon dallarında hizmet veriyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı