REKLAMI GEÇ

Bulgaristan’dan gelen hasta Vizyongöz’de şifa buldu

Bulgaristan’dan gelen hasta Vizyongöz’de şifa buldu

Vizyongöz Hastanesi sağlık turizmi kapsamında yurtdışından gelen hastalara hizmet vermeye devam ediyor. Bulgaristan’dan Denizli’ye 20 saatlik otobüs yolculuğu ile gelen Anastasiya Korunova, Vizyongöz’de sağlığına kavuştu, gözlükle geldiği Denizli’den gözlüksüz döndü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Ocak 2020 Perşembe, 11:12

Denizli’de sağlık turizmi alanında önemli çalışmalar yürüten Vizyongöz Hastanesi, yurtdışından gelen bir hastayı daha sağlığına kavuşturdu.

Bulgaristan vatandaşı olan Anastasiya Korunova, gözlüklerinden kurtulmak için Denizli’ye tam 20 saatlik otobüs yolculuğu yaparak geldi, Vizyongöz Hastanesi’nde muayene oldu ve tetkiklerin ardından da operasyon kararı alındı.

Halk arasında göz içi akıllı lens olarak tabir edilen “şeffaf lens ekstraksiyonu” operasyonu gerçekleştirilen Korunava’nın ameliyatı başarılı ile tamamlandı.

Bulgar Anastasiya Korunova, ayrıca hastane yetkililerince Denizli’de son derece iyi bir şekilde ağırlanarak, operasyon öncesi Pamukkale ve Denizli’yi tanıma fırsatı buldu.

2.ULUSLARARASI TERMAL VE SAĞLIK TURİZM ZİRVESİ’NİN KATKILARI DEVAM EDİYOR
Denizli’den güzel anılarla ayrılan Anastasiya Korunova’nın operasyonunun THTC Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi’nin 2017 yılında Denizli’de düzenlediği 2.Uluslararası Termal ve Sağlık Turizm zirvesinin meyvelerinden sadece biri olduğunu dile getiren Vizyongöz Hastanesi yetkilileri, “THTC Sağlık Turizmini Geliştirme Konseyi Kurucu Başkanı Emin ÇAKMAK’a yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Sağlık Turizmi kapsamında ülkemize ve şehrimize maddi ve manevi katkıda bulunmak adına çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı