REKLAMI GEÇ

Başkan’ın eşi Tekden’de şifa buldu

Başkan’ın eşi Tekden’de şifa buldu

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in eşi Mustafa Çelik, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde gerçekleştirilen başarılı bir operasyon ile şifa buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2017 Perşembe, 15:05

Bir süredir yaşadığı rahatsızlık nedeniyle zor günler geçiren Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’in eşi Mustafa Çelik, Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aydın Keskin tarafından muayene edildi.

Doktorun tavsiyesi ile ameliyata karar veren Mustafa Çelik, başarılı bir operasyonun ardından ağrılarından kurtuldu, bir gün sonra da sağlıklı bir şekilde taburcu oldu.

DAHA NİCE SAĞLIKLI GÜNLER BİZLERİ BEKLİYOR
Sağlık sektöründe yıllara uzanan bir geçmişi olduğunu belirten Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, söz konusu sağlıksa benim için bu konu çok hassastır. Eşim, rahatsızlığı olmasına rağmen iş yoğunluğu nedeniyle bunu hep ertelerdi. Ama ısrarlarıma dayanamadı ve sonunda Tekden Hastanesi’ne başvurduk. Şükür ki şuan eşimin sağlık durumu çok iyi. Gösterdikleri ilgi nedeniyle Tekden Ailesi’ne teşekkür ederim” dedi.

Operasyonu gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Aydın Keskin ise yaklaşık 1 saat süren başarılı ameliyatın ardından Mustafa Çelik’in sağlıklı bir şekilde evine gönderildiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı