REKLAMI GEÇ

AYSİAD ve TEKDEN arasında protokol imzalandı

AYSİAD ve TEKDEN arasında protokol imzalandı

İmzalanan protokol gereği, AYSİAD üyeleri ve birinci derece yakınları Tekden Hastanesi’nde muayenelerde, tetkik ve tahlillerde, ameliyatlarda belli oranda uygulanacak indirimden faydalanma hakkına sahip olacaklar.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ekim 2017 Çarşamba, 14:58

AYSİAD (Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği) ile sağlık indirimi protokolü imzalayan Denizli Tekden Hastanesi, iş dünyasına sağlık konusunda da destek olacak.

Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ve Aysiad (Avrasya Yönetici Sanayici ve İşadamları Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Erikler’in imzaladığı protokolde AYSİAD üyeleri ve 1.derece yakınları Tekden Hastanesi’nde muayenelerde, tetkik ve tahlillerde, ameliyatlarda belli oranda uygulanacak indirimden faydalanma hakkına sahip olacaklar.

Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, “Tekden Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden faydalanan vatandaşlarımız bunun bir şans olduğunu lütfen unutmasınlar. Çünkü Tekden Hastanesi akademisyen ve uzman hekimlerinden tutun tıbbi tanı cihazlarına varana kadar en ince ayrıntısı düşünülerek vatandaşımızın hizmetine sunuldu. Bizler titiz ve ayrıcalıklı yönetim anlayışımızı kurumumuzun her noktasında uyguladık. Sadece Denizli’nin değil bölgenin yakından tanıdığı uzman hekimleri ile mesai yapmak bizler için onur verici. Bunun sonucunda Denizli ve Denizli insanı kazandı. Bize düşen ise halkımızın gülen yüzüne ortak olmak” dedi.

Tekden Hastanesi’nin sağlık hizmetlerinden indirimli faydalanmaları amacıyla imzalanan protokolün AYSİAD üyeleri için son derece sevindirici olduğunu söyleyen AYSİAD Başkanı Hüseyin Erikler ise “Tekden Hastanesi hizmetleri ile Türkiye’de kendini ispatlamış bir sağlık kuruluşudur. Tekden ailesi ile bu anlaşmayı hayata geçirmekten dolayı son derece mutluyuz. Üyelerimize ve yakınlarına şimdiden hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı