REKLAMI GEÇ

TEKDEN’e ‘Doçent’ tecrübesi

TEKDEN’e ‘Doçent’ tecrübesi

Hekim kadrosu ve sağlık personeli hususunda seçici yaklaşımını sürdüren Tekden Hastanesi, son olarak Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü’ne Doç. Dr. Mehmet Aşık’ı dahil etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2017 Çarşamba, 16:33

Tekden Hastanesi, son olarak Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bölümü’ne Doç. Dr. Mehmet Aşık’ı dahil ederek kadrosunu güçlendirdi.

Üniversite hastanelerinde yıllardır endokrinoloji bilimi üzerine araştırmalar gerçekleştirdiğini belirten Doç. Dr. Mehmet Aşık, çalışmalarına Tekden Hastaneleri bünyesinde devam edeceğinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doç.Dr. Mehmet Aşık, Denizli’nin Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları anlamında hem hekim hem araştırma eksiklikleri olduğunu belirterek “Denizli’deki endokrinoloji eksikliğini akademik tecrübelerimizi de kullanarak gidermeye çalışacağız. Diyabet (şeker hastalığı), paratiroid bezi hastalıkları , tiroid (guatr) bezi hastalıkları, obezite (şişmanlık), beslenme ve diyet, hipofiz bezi hastalıkları kolesterol ve trigliserid (kan yağları) yüksekliği, testis ve hormonları, yumurtalıklar (over) ve hastalıkları, böbrek üstü bezi (adrenal veya sürrenal) hastalıkları, ürik asit yüksekliği, metabolik sendrom, vitaminler (özellikle D vitamini) ve minerallerin metabolizması (özellikle kalsiyum) ve osteoporoz (kemik erimesi) gibi metabolizma hastalıkları endokrinolojinin alanına girmektedir. Ege bölgesi ve özellikle Denizlili vatandaşlarımıza en iyi şekilde hizmet vermenin gayretinde olacağım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı