REKLAMI GEÇ

DENİZLİ SAĞLIK TURİZMİ CENNETİ OLABİLİR

DENİZLİ SAĞLIK TURİZMİ CENNETİ OLABİLİR

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdürü Cemal Işık, Denizli’nin sağlık turizmi cenneti olabileceğini belirterek, bu süreçte Tekden olarak sağlık turizmine yönelik önemli katkılar verdiklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2016 Perşembe, 09:00

Özel Denizli Tekden Genel Müdürü Cemal Işık, Denizli ve sağlık turizmine ilişkin değerlendirmeler yaptı. Tekden Sağlık Grubu olarak sağlık turizmine gereken önemi verdiklerini anlatan Işık, “Hastalarımızın çoğunu yurtdışı hastalarımız oluşturuyor. Son yıllarda ülkemizin sağlık turizminde gösterdiği başarı bizim kurumlarımıza da yansıdı. Hastalarımıza daha hastanemize gelmeden her türlü konuda hizmet veriyor, onları ailemizden biri olarak görüyoruz. Tekden Hastaneleri çalışanları olarak her birimiz uluslararası hasta ve hasta yakınlarına kendilerini evlerindeymiş gibi hissettirmenin ve ‘evim gibi’ dedirtmenin önemine inanarak ve bu bilinçle gayret göstererek yurtdışı hastalarımıza hizmet veriyoruz. Bunu yaparken hastaya özel ve uygun fiyatla tedavi planlamaya özen gösteriyoruz” dedi.

“TİTİZ BİR PLANLAMA”
Özel Denizli Tekden Hastanesi olarak yurtdışı hastalarının rahat, uygun maliyetli yolculuk ve konaklama ihtiyaçları planladıklarını ifade eden Işık, “Hastamız havaalanından alınarak hastaneye, hastaneden ise kalacağı otele bırakılıyor, hastaya tedavileri süresince talep etmeleri durumunda kullanacakları bir telefon hattı veriliyor, hasta ve hasta yakınlarına kendilerine eşlik eden ve hasta ile aynı dili konuşabilen hasta temsilcileri sayesinde iletişim problemi yaşatılmıyor, hastalarımızın kontrol randevuları ve ameliyat sonrası bakımları hakkında hastaneden ayrılmadan önce bilgilendirme yapılıyor, tedavi sonrası bakım süreci takip ediliyor ve kontrol randevusu hatırlatılıyor. Tedavi süreci hakkında memnuniyet ölçülerek iletişim devamlılığı sağlanıyor” dedi.

“DENİZLİ’NİN MARKA ALGISI ÜST SEVİYEYE TAŞINMALI”
Tekden olarak sağlık turizmi konusunda ciddi bir potansiyele sahip oldukların, bunun yanında Denizli’nin marka algısının üst seviyelere taşımanın şart olduğunu anlatan Işık şunları söyledi:

“Ülkemizi sadece ‘deniz, kum, güneş’ algısından çıkarıp, sahip olduğumuz avantajları ön plana çıkarmak zorundayız. Denizli, tarihi ve kültürel değerleri ile ön plana çıkarken sağlık sektörü olarak da adından söz ettirmeli. Daha düne kadar, neredeyse 5-10 yıl öncesinde hem üniversite hastanesi hem de özel hastaneler olarak Denizli’de sağlık sektörü çok da iç acıcı noktalarda değildi. Ama bugüne baktığımızda sağlık yatırımcılarının doğru atılımları ile hem üniversite hem de özel hastaneler hizmet ağını genişleterek büyük ivmeler kazandı. 15 yıl öncesine baktığımızda butik hastane konumunda olan Denizli Tekden Hastanemiz de modern dizaynı ve teknolojik cihazları ile otel konforunda bugün yurtiçi ve yurtdışı hastalarına eksiksiz hizmet veren, Denizli’nin sağlık sektöründe söz sahibi olmayı başarmış grup hastanesidir. Obezite ve şeker ameliyatları, plastik ve estetik cerrahinin önemli operasyonları ve kalp ve damar cerrahisi işlemlerinin ehil ellerde uygulanıyor olması, birçok hastamızın korkulu rüyası endoskopinin hastanemizde uyutularak gerçekleşmesi, hasta konforu açısından kapalı yöntemlerle yapılan cerrahi müdahaleler, Tekden Hastaneleri’ni Türkiye’nin sayılı sağlık merkezlerinden biri olarak kılıyor.“

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı