REKLAMI GEÇ

Karnından 4.5 kilogram kist çıkarıldı

Karnından 4.5 kilogram kist çıkarıldı

Özel Tekden Hastanesi Üroloji uzmanları Prof. Dr. İbrahim Yıldırım ve Op. Dr. Akın Avcı, yaptıkları başarılı ameliyat ile 63 yaşındaki Emin Gündoğdu’nun karnından 4,5 kilogram ağırlığında 23 santimlik kitle çıkardı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Haziran 2017 Salı, 11:15

Gerçekleştirilen başarılı operasyon ve hastalık ile ilgili bilgi veren Üroloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, retroperitonda bulunan kitlelere genelde geç tanı konulduğunu; tanı sonrası ise cerrahisinin zor olduğunu vurguladı. Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, Emin Gündoğdu isimli hastada liposarkom olarak gelen patolojinin sık karşılaşılan retroperitoneal kitle sebebi olduğunu ve en iyi tedavinin agresif cerrahi ve sıkı takip olduğunu belirtti.

Türkiye’de üniversite hastaneleri de dâhil birçok hastaneye giden ancak bir türlü sağlığına kavuşamadığını belirten Emin Gündoğdu, doktorların ameliyat olursan masadan kalkamazsın dediğini de söyledi.

Çivril’de başvurduğu hastanede karnında çok büyük boyutlu kitle olduğu tespit edilen Gündoğdu, “Bana teşhis konduktan sonra işe önce Denizli’den başladım. Burada bu ameliyatı yapacak hekim bulamayınca ailemle birlikte Ankara’ya gittik. Orada da 1 ay gibi bir süre beni gözetim altında tuttular, ancak ne bir sonuç alabildik, ne de iyileşebildim. Tam ümidimi yitirmiş hayata küsmüşken, Prof. Dr. İbrahim Hocayı ve Dr. Akın Avcı’yı bulduk. Karnımda büyük bir kitle oluşmuştu ve doktor bey acil bir şekilde ameliyata karar verdi. Başarılı bir ameliyat ile o kitleyi karnımdan aldılar” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı