REKLAMI GEÇ

Yıllarca vücudunda iğne ile yaşadı

Yıllarca vücudunda iğne ile yaşadı

Karın ve göğüs ağrısı şikayetiyle Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Servisi’ne başvuran 33 yaşındaki 2 çocuk babası Erkan Değirmenci’nin vücudundan 2 santimetre uzunluğunda iğne bulundu. İğnenin Değirmenci’nin vücuduna bebekliğinde girdiği tahmin ediliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Aralık 2016 Cumartesi, 11:04

Vücuduna nasıl girdiği bilinmeyen bir iğne ile yıllarca yaşayan Erkan Değirmenci, karın ve göğüs ağrısı şikâyetiyle Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne başvurdu.

Erkan Değirmenci, Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç.Dr. Namık Özkan ve ekibi tarafından acilen ameliyata alındı ve öncelikle 2 cm’lik iğnenin yeri skopi ile belirlendi. Başarıyla gerçekleştirilen operasyonla, iğne bulunduğu yerden çıkartıldı ve hasta sağlığına kavuşturuldu.

İğnenin vücuduna ne zaman girdiği ile ilgili annesinin bir tahmini olduğunu anlatan Erkan Değirmenci, “Son aylarda karın ağrısı şikâyetlerim artmaya başlamıştı. Zaman kaybetmeden bir hastaneye başvurdum. Röntgen çekildi ve göğüs boşluğumda 2 cm’lik iğne olduğu tespit edildi. Bunu ilk duyduğumda inanamadım. Nasıl oldu da o iğne vücuduma girdi diye düşünürken annem yeni doğduğum zamanlarda yastığa nakış işlerken beşikte kalan iğnenin bana temas edebileceği tahmininde bulunuyor. Çünkü annemin nakış yaptığı o gün hiç olmadığı kadar çok ağlamışım. Tabi ki bu ne kadar doğru bilemeyiz. Bugün çözüm üretilemeyen ameliyatımı olup sağlıklı olduğuma inanamıyorum bile” dedi.

Ameliyatı gerçekleştiren Doç.Dr. Namık Özkan ise “Yapılan incelemelerde hastamızın vücudunda bir iğne olduğu tespit edilmiş. Yaptığımız operasyonla iğneyi bulunduğu yerden çıkardık. Hastamızın genel sağlık durumu gayet iyi” dedi.

İğnenin hayati organlara önemli bir zarar vermeden hayatı boyunca vücutta kalması şaşkınlık yaratırken, hastanın bu zamana kadar herhangi bir sağlık sorunu yaşamaması da mucize olarak nitelendirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı