REKLAMI GEÇ

Gazi Derneği başkanı şifa buldu

Gazi Derneği başkanı şifa buldu

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı 55 yaşındaki Hamdi Helvacılar, böbrek bölgesinde hissettiği kitle ve ağrı şikayeti ile başvurduğu Özel Denizli Tekden Hastanesi Üroloji Kliniği’nde Prof.Dr.İbrahim Yıldırım tarafından gerçekleştirilen laparoskopik (kapalı) yöntemle böbreği koruyarak tümörün alınması ameliyatının ardından sağlıklı bir şekilde taburcu edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mart 2017 Pazar, 10:08

Uzun zamandır iştahsızlık ve halsizlik sorunu yaşadığını belirten Hamdi Helvacılar, Özel Denizli Tekden Hastanesi Üroloji Kliniği’ne başvurdu. Prof. Dr. İbrahim Yıldırım’ın takip ettiği Hamdi Helvacılar’ın yapılan tetkiklerinde böbreğinde tümör olduğu tespit edildi. Zaman kaybetmeden ameliyata alınan Hamdi Helvacılar, laparoskopik ( kapalı) böbrek tümörü ameliyatı ile sağlığına yeniden kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor.

“HAMDİ BEY KONFORLU BİR AMELİYAT SÜRECİ GEÇİRDİ”
Operasyonu gerçekleştiren Üroloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, böbrek tümörünün erken dönemlerinde çok belirgin bir şikayete neden olmayacağını söyledi.

Yıldırım, “Teşhis edilebilirse hastalık erken dönemde genellikle tedavi edilebilir. Bir başka deyimle erken tanı konulduğunda tedavi hem daha kolay olmakta, hem de kanserden tamamen kurtulma olasılığı artmaktadır. Genelde şikâyete neden olduğu zaman tümör çok büyük boyutlara ulaşmıştır ve tümör büyüdükçe ve yayıldıkça tedavi olasılıkları azalmaktadır. Böbrek bölgesinde kitle ve ağrı, kanlı idrar gibi böbrek kanseriyle ilişkili olabilecek şikâyetler yanında diğer kanserlerde de gelişebilen iştahsızlık, halsizlik, kilo kaybı, tekrarlayan ateş gibi belirtiler de olabilir. Böbrek kanserinin tedavisi tanı konduktan sonra mümkün olabilen en kısa zamanda ameliyat olmaktır. Yani tedavisi “Cerrahi tedavi” dir. Tecrübeli ellerde yapılan cerrahi ile çok olumlu sonuçlar alınmaktadır. Hamdi Bey’e uyguladığımız laparoskopik ( kapalı) böbrek tümörü ameliyatı ile de kendisi konforlu bir ameliyat süreci geçirdi. Bu ameliyat üroloji laparoskopi ameliyatlarının üst düzeyde ekipmanı ile yapılabilmektedir. Hem vücudunda küçük kesi izleri hem de kısa sürede iyileşmesi Hamdi Bey’i mutlu ettiği gibi bizleri de memnun etti” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı