REKLAMI GEÇ

DENİZLİ’YE YENİ BİR KALP MERKEZİ DAHA

DENİZLİ’YE YENİ BİR KALP MERKEZİ DAHA

Denizli Özel Sağlık Hastanesi’nde Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Bölümleri hazırlıklarını tamamlayarak operasyonlara başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 11:39

Denizli Özel Sağlık Hastanesi bünyesinde kurulan Kardiyoloji ve Kalp Damar Cerrahisi Merkezinde ilk kalp ameliyatı gerçekleştirildi.

Kalp ve dammar rahatsızlıkları nedeniyle hastaneye başvuran üç hastadan birine koroner anjiografi, bir hastaya koroner bypass operasyonu, diğer hastaya ise kalp kapağı değişimi ameliyatların gerçekleştirildiği belirten operasyonları gerçekleştiren Prof.Dr. Hayrettin Şirin, hastaların durumlarının iyi olduğunu ve yoğun bakım unitesinden servise alındıkları söyledi.

Hastane altyapısının ve donanımlarının tam olarak yeterli olduğunu, ekiplerinin her türlü kalp ve damar hastasını karşılamaya ve tedavi etmeye hazır durumda olduğunu belirten Prof Dr. Hayrettin Şirin, hedeflerinin bölgede basarılı ve guvenilir bir kalp merkezi olarak tanınmak ve hizmet etmek olduğunu söyledi. Prof. Dr. Şirin diğer merkezlerle de işbirliği ve iletişim içinde olacaklarini ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı