REKLAMI GEÇ

Doç. Dr. Namık Özkan, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde şifa dağıtıyor

Doç. Dr. Namık Özkan, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde şifa dağıtıyor

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan, gerçekleştirdiği ameliyatlar ile Denizli ve bölge halkının yakından tanıdığı bir isim. Alanında çok önemli ödüller kazanan, birçok bilimsel çalışması olan Doç. Dr. Özkan’ı daha yakından tanıyacağız.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Haziran 2016 Pazartesi, 11:48

Tıp Fakültesi ve tıpta uzmanlık eğitimlerimi Ankara Üniversitesi’nde alan Doç. Dr. Namık Özkan, Doçentliğini de Gaziosmanpaşa Üniversitesi’nde yaptı. 1972 yılında dünyaya gelen, evli ve iki çocuk babası olan Doç. Dr. Özkan’ın, çok sayıda ulusal ve uluslararası dergide makaleleri yayınlandı, bilimsel toplantılarda sunulan bildiriler hazırladı, birçok bilimsel kuruluşta görev aldı.

denizli-tekden-hastanesi-doc-dr-namik-ozkan-1

Ankara Üniversitesi’nden mezun olmasının ardından mesleğe pratisyen hekim olarak 1995yılında Malatya Arapgir Devlet Hastanesi’nde başlayın Doç. Dr. Namık Özkan, daha sonra sırasıyla Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi, Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi, Acıpayam Devlet Hastanesi, Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Karabük Özel Medikar Hastanesi’nde görev yaptı.

denizli-tekden-hastanesi-doc-dr-namik-ozkan-3

Tekden Hastanesi’nde hizmete başladığı ilk yıllarda ‘Çare Erken Tanıda’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında Denizli ve bölge insanını, verdiği yüzlerce seminerle bilinçlendiren Doç. Dr. Özkan, hekimliği dışında toplum sağlığına karşı gösterdiği bu duyarlılığıyla örnek bir davranış sergiledi. Tabiri caizse O’na canını emanet eden hastalar hem tedavi oluyor, hem de hastalıklar konusunda merak ettiği her şeyi gönül rahatlığıyla öğrenebiliyor. Bu durum Doktor Namık Özkan’ın akademisyen kimliği ile yakından ilgili.

Denizli ve bölgede obezite cerrahisi ve metabolik cerrahi (diyabet ameliyatı) terimlerini yaygınlaştıran Doç. Dr. Özkan, fazla kilolu ve diyabeti ilerlemiş birçok hastaya umut oldu. Ekibi ile gerçekleştirdiği obezite ve diyabet ameliyatları bugüne kadar birçok ailenin yüzünü güldürdü. Mesleğine gönül vermiş bir hekim olan Doç. Dr. Namık Özkan, en büyük mutluluğunu, hastalarının mutluluğu ve duası olarak özetliyor.

denizli-tekden-hastanesi-doc-dr-namik-ozkan-2

Aynı zamanda Türkiye Metabolik Cerrahi Vakfı Başkanı Doç.Dr.Alper Çelik ile yıllara uzanan dostlukları olduğunu söyleyen Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan, geçtiğimiz aylarda Alper Çelik’i ağırlayarak Tekden Hastanesi’nde diyabeti olan bir hastaya birlikte ameliyat uyguladı. Denizli’deki genel cerrahi uzmanlarının davet edildiği bu platform, canlı olarak davetlilere de izletildi. Denizli’de sağlık çalışmalarına ilkleri yaşatan Tekden Hastanesi bünyesinde hizmet veren Doç. Dr. Namık Özkan, mesleğine olan sevgisini ve bağlılığın da şu sözler ile özetledi:

denizli-tekden-hastanesi-doc-dr-namik-ozkan-4“Bir saatliğine mutlu olacaksanız, şekerleme yapın
Bir günlüğüne mutlu olacaksanız, balık avlamaya gidin
Bir aylığına mutlu olacaksanız, evlenin
Bir yıllığına mutlu olacaksanız, bir servete konun
Tüm yaşam boyunca mutlu olacaksanız, işinizi sevin.
Ben de tüm yaşamım boyunca mutlu olacağıma inandığım işi yapıyorum.”

İLETİŞİM İÇİN:
444 555 6
Adres: Murat Dede Mahallesi Karcı Yolu Caddesi 29 Ekim Bulvarı No: 57 / DENİZLİ
Telefon: 0 (258) 241 33 30
www.tekdenhastaneleri.com
facebook.com/TekdenDenizliHastanesi
twitter.com/tekdendenizlih
instagram.com/tekdendenizlih

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı