REKLAMI GEÇ

Prof. Dr. İbrahim Yıldırım Tekden’de

Prof. Dr. İbrahim Yıldırım Tekden’de

Özel Denizli Tekden Hastanesi kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. Üroloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, Tekden’de hasta kabulüne başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Aralık 2016 Salı, 13:09

Özel Denizli Tekden Hastanesi’ne katılan Üroloji Uzmanı Prof. Dr. İbrahim Yıldırım, hasta kabullerine başladı. Tekden Hastanesi Üroloji Bölümü olarak kapsamlı tanı-tedavi ve cerrahi yöntemleri, gelişmiş teknolojik donanım ve yenilikçi cerrahi yöntemlerle uygulayacaklarını belirten Dr. Yıldırım, yıllardır GATA (Gülhane Askeri Hastanesi ) çatısı altında edindiği tecrübelerini Denizli halkı için kullanacağını söyledi.

Dr. Yıldırım, “Uzun yıllar Ankara’da görev yaptım ve artık deneyimlerimi farklı bölgelere ulaştırma isteğim oluştu. Bu noktada Tekden Hastaneleri ile gerçekleştirdiğimiz görüşmeler neticesinde her şey çok olumluydu. Bölümümüzde ürolojik kanser tanı ve tedavisi, böbrek kanseri, prostat kanseri laparoskopik ameliyatları gibi modern onkolojik laparoskopik girişimler gerçekleşecektir. Tekden Hastanesi Üroloji Kliniği ekibimiz güçlenmiş olup kapalı ve açık böbrek ameliyatları, perkütan taş cerrahisi, esnek (flexıble) üreteroskop ile lazer taş cerrahisi, endoskopik mesane taşı tedavisi, prostat ameliyatları, varikosel, çocuklarda alt ıslatma, İnfertilite tedavileri (Erektil Disfonksiyon), kadınlarda idrar kaçırma (İnkontinans ) gibi konularda insanlarımıza yardımcı olacağız” dedi.

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat ise özellikle laparoskopik ve robotik cerrahide ciddi tecrübe sahibi olan Prof. Dr. İbrahim Yıldırım’ın, tecrübe ve teknolojiyi bir araya getirerek Denizli ve bölge halkına hizmet vereceğini söyledi.

PROF. DR. İBRAHİM YILDIRIM KİMDİR?
1967 yılında Gülek/Tarsus’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Adana’da tamamladı. Yükseköğrenimini 1985-91 yıllarında GATA Askeri Tıp Fakültesi’nde alarak, Tıp doktoru ünvanını aldı. 1991-1992 eğitim yılında GATA’da stajyer tabip olarak çalıştıktan sonra 1992-1994 yılları arasında Foça Jandarma Komando Okulu ve Eğitim Alayı’nda revir tabip ve baştabibi olarak görev yaptı. 1994-1998 yılları arasında GATA Üroloji Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimini tamamlayarak 1998 yılında üroloji uzmanı oldu ve aynı kurumda uzman olarak göreve başladı. Temmuz 1999-2001 yılları arasında J. Genel Komutanlığı Anıttepe dispanserinde görev yaptı. 2001 yılında GATA Üroloji Anabilim Dalı’nda yardımcı doçenklik sınavını kazandı. Ekim 2001’de Paris Üniversitesi Henri Mondor Hastanesi’nde Prof. Dr. C. Claude Abbou tarafından verilen ürolojik tümörlerde laparoskopik girişimler operasyon ve kursuna katıldı. Nisan 2005 tarihinde yapılan doçentlik sınavını başarı ile tamamlayarak üniversite doçenti ünvanını kazandı. 2011 yılında Strasbourg’da katıldığı eğitim sonrası expert seviyesinde robotik cerrahi sertifikası aldı ve hemen sonrasında GATA Üroloji Anabilim Dalı’nda robotik ürolojik cerrahi alanında çalışmalarına başladı. 2012 yılında Profesör oldu. Uzmanlık yıllarında çocuk ürolojisi ve adroloji alanında birçok operasyona imza atmıştır. Son yıllarda GATA Üroloji Anabilim Dalı’nda özellikle laparoskopik ve robotik ürolojik cerrahi alanlarında çalışmalarını yürüttü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı