REKLAMI GEÇ

Enerya personeline sağlık semineri

Enerya personeline sağlık semineri

Tekden uzmanları tarafından doğal gaz dağıtım şirketi Enerya personeline yönelik sağlık semineri düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Mayıs 2018 Pazartesi, 11:09

Tekden Hastanesi Cildiye uzmanı Dr. Ali Yaşar’ın konuşmacı olarak katıldığı sağlık seminerinde güneşin cilde etkileri ve yaz döneminde yapılması gerekenler anlatıldı.

Güneşin cilde ve genel sağlığa verdiği zararın çok fazla olduğunu belirten Dr. Ali Yaşar, güneşin sadece cilt kanserlerine yol açmadığını, cildi yaşlandırması gibi olumsuz etkileri de olduğunu söyledi.

Yaşar, “Ne yazık ki son yıllarda cilt kanseri vakalarında artışlar gözleniyor. Bunda birçok etkenin rolü olduğu gibi güneş ışınlarının da bir etkisi var. İnsanlar güneş ışınlarının zararlı etkilerini bilmelerine rağmen güzellik uğruna, bronz bir cilde sahip olma uğruna sağlıklarını kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyorlar. Normal şartlar altında insan vücudunun güneş ışınlarına ihtiyacı vardır. Fakat yeteri derecede olmak şartıyla. Sağlıklı bir vücut için kısa süreli bir güneşlenme ve bunu sabah ve akşam saatlerinde güneşin çok fazla etkili olmadığı zamanlarda yapmak cilt sağlığımız açısından çok önemlidir” dedi.

Tekden Hastanesi ile yıllar öncesinden başlattıkları bu bilinçlendirme eğitimleri amacıyla insana ve insan sağlığına yatırım yaptıklarını belirten Enerya Denizli Bölge Müdürü Akif Tulukcu, “Son 2 yıldır Tekden Hastanesi ile birçok hastalık hakkında seminerler organize ettik. Bizim başarımız, bu eğitimlerin istikrarlı olmasından kaynaklanıyor. Hem kurumumuz hem de Tekden Hastanesi bu konuda çok duyarlı. Bize bu imkânı sundukları için başta Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal IŞIK olmak üzere değerli hekimlerimiz ve tüm Tekden ailesine teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı