REKLAMI GEÇ

Gözakademi uzmanları Kazakistan’da kimsesiz çocuklara ışık oldu

Gözakademi uzmanları Kazakistan’da kimsesiz çocuklara ışık oldu

Özel Gözakademi Hastanesi, dünyanın dört bir yanından gelen hastalarına şifa dağıtırken, bu kez anlamlı bir sosyal sorumluluk projesine imza attı. Gözakademi uzmanlarından Prof. Dr. Cem Yıldırım, Opr. Dr. Hüseyin Aslankara ile Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Onur Erikoğlu, Kazakistan’a gitti. Gözakademi uzmanları kimsesiz çocukların göz muayene ve ameliyatlarını ücretsiz gerçekleştirdi, buradaki meslektaşlarına eğitim verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Aralık 2017 Çarşamba, 16:42

Ünü Denizli ve Türkiye sınırlarını çoktan aşan, bünyesindeki uzman hekim kadrosuyla sayısız başarılı operasyona imza atan Gözakademi Hastanesi, sosyal sorumluluk projelerinde de etkin rolünü sürdürüyor.

Gözakademi Hastanesi, Help Today Kamu Vakfı ile THTC (Turkish Healthcare Travel Council) Kazakistan şubesi işbirliğiyle başlatılan sosyal sorumluluk kampanyası çerçevesinde, bu kez de yardım elini Kazakistan’a uzattı.

Gözakademi Hastanesi uzmanları Prof. Dr. Cem Yıldırım ve Opr. Dr. Hüseyin Aslankara ile Pazarlama ve İş Geliştirme Direktörü Onur Erikoğlu, 16-20 Aralık tarihleri arasında Kazakistan’daydı.

5 gün boyunca bu ülkede kalan Gözakademi uzmanları, Almaty’de kimsesiz çocukların göz muayenelerini gerçekleştirdi, gerekli gördükleri vakalarda cerrahi operasyonlar gerçekleştirdi. Gözakademi ekibi, bu hizmetlerin tamamını ücretsiz verdi.

“SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNDE HER ZAMAN VARIZ”
Sosyal sorumluluk projelerinde her zaman yer almaya özen gösterdiklerini belirten Prof. Dr. Cem Yıldırım, Kazakistan projesinin de bunun bir halkası olduğunu söyledi.

Yıldırım, “Bize gelemeyenlere de ulaşmak istiyoruz. Uyguladığımız sosyal sorumluluk projesi kapsamında elimizi Kazakistan’a uzattık. Burada kimsesiz ve muhtaç çocukların göz muayenelerini gerçekleştiriyor, gerekli görmemiz durumunda da ameliyatlarını yapıyoruz” dedi.


“YABANCI DOKTORLARA EĞİTİM VEREBİLİRİZ”
Denizli’nin sağlık alanında hızla yükseldiğini, bazı şeylerin değişmeye başladığını belirten Prof. Dr. Cem Yıldırım, alanında uzman, başarılı operasyonlara imza atan doktorların, yabancı doktorlara eğitim verebileceğini kaydetti.

Yıldırım, “Kazakistan’da kimsesiz ve muhtaç çocuklara sağlık hizmeti götürmemizin yanı sıra, burada meslektaşlarımıza eğitimler de verdik. Bilgi ve tecrübelerimizi arkadaşlarımızla paylaştık, onların mesleki açıdan ufuklarını açmaya çalıştık. Bu tür eğitimlerimiz bundan sonra da devam edecek” dedi.

Denizli’nin sağlık turizmindeki yerinin, bu tür çalışmalarla daha da yükseleceğini anlatan Yıldırım, “Onur Erikoğlu’nun başkanı olduğu Pamukkale Sağlık Turizmi Derneği’nin (PHTA) bu anlamda çok büyük katkıları olacağını düşünüyoruz. Derneğin amacı, Denizli’yi bir sağlık şehri olarak dünyaya tanıtmaktır. Var olan termal kaynaklar, alanlarında uzman doktorlar ve tam donanımlı hastaneleriyle parmakla gösterilir hale gelen Denizli’nin sağlık turizminde marka şehir olması sağlanabilir. Derneğe üye olan hastanelerin yurt dışında gerçekleştireceği projeler, bu çabalara ciddi bir ivme kazandıracaktır. Bu sayede yabancı hastaların rotaları da daha fazla Denizli’ye çevrilebilir” dedi.

İLETİŞİM:
ADRES: Merkezefendi Mah. 29 Ekim Bulvarı 438 Sok. No:15 Merkezefendi/DENİZLİ
4449193
www.gozakademi.com.tr
info@gozakademi.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı