REKLAMI GEÇ

Mahmut Tekin Mediklinik ailesine katıldı

Mahmut Tekin Mediklinik ailesine katıldı

Denizli Özel Mediklinik Hastanesi Başhekimliği’ne eski İl Sağlık Müdürü Mahmut Tekin getirildi. Tekin, 17 yıllık kamu sağlık sektörü tecrübesini, artık Mediklinik Hastanesi için kullanacağını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 12:20

Özel Mediklinik Hastanesi’nin yeni Başhekimi eski İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin ile Genel Müdür İsmail Öksüz, basın toplantısı düzenledi. 

Kuruldukları günden bu yana güler yüzlü hizmeti prensip edindiklerini belirten Mediklinik Hastanesi Genel Müdürü İsmail Öksüz, “Biz Denizli’nin ikinci özel sağlık kuruluşuyuz. Yeni ismimiz ile sağlık sektöründe ilerlemeye başladık. 1 yıldır yasal izin almaya uğraştık ve yeni ismimiz ile 30 Ekim’den itibaren hizmet veriyoruz. 6 katta toplam 2.500 m2’lik kapalı alanda 30 kişi ile hizmet veriyorken, yeni dönemde 30’u hekim olmak üzere 130’a yakın sağlık çalışanımızla hizmet kalitemizi artırdık” dedi.

GÜLER YÜZLÜ SAĞLIK HİZMETİ CAZİP GELDİ
Mediklinik Özel Hastanesi’nin yeni Başhekimi Dr. Mahmut Tekin ise, 17 yıldır kamu sağlık sektöründe hizmet verdiğini, Mediklinik Hastanesi’nin güler yüzlü hizmet anlayışını cazip bulduğu için yeni görevi kabul ettiğini söyledi.
Tekin, “17 senedir Sağlık Bakanlığı’na bağlı çalışarak sağlık sektöründe hizmet vermeye çalıştım. Sağlıkta hizmetin sınırı yok. Burayı tercih etmemdeki en büyük sebep ise çok sempatik bir ortam olması… Çalışanların yüzünden gülümsemenin eksik olmaması beni buraya çekti. Özel sağlık sektöründe sağlığın güler yüzü olarak Denizlili vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

İLKLERE İMZA ATTI
Sağlık sektöründe Denizli’de birçok ilklere imza atan Mediklinik Hastanesi ilk Laparoskopik yöntem ameliyatların yapıldığı yer olmasının yanı sıra ESWL (taş kırma) ünitesini de bünyesinde barındırıyor. Mikrocerrahi ve el cerrahisinin Denizli’de yapılabildiği ilk özel hastane olan Mediklinik, yeniden yapılanmanın 1. yılında meme kanseri farkındalık günleriyle, fark ücretsiz “herkes için sağlık” günleriyle, Denizli’de özel hastanelerde ilk obezite cerrahisiyle, sponsorluklarıyla, etkinlikleriyle değişimi fark ettirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı