REKLAMI GEÇ

Mediklinik personeli piknikte buluştu

Mediklinik personeli piknikte buluştu

Özel Mediklinik Hastanesi ile Özel Çamlık Koleji çalışanları piknikte buluştu. Kısa bir süre önce Prof.Dr. Bülent Topuz tarafından devralınan Özel Çamlık Koleji bahçesinde düzenlenen pikniğe hastane ve okul yönetimi ile çalışanlar aileleriyle katıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Mayıs 2015 Pazar, 14:12

Prof. Dr. Bülent Topuz, Mediklinik Hastanesi ve Özel Çamlık Koleji’nin iki kardeş kurumlar olduğunu, eğitim ve sağlık hizmetlerinde işbirliği yapacaklarını, özel, kamu ve gönüllü teşekküller gibi adı hizmet ile anılan her türlü aktivitenin içinde olmaya devam edeceklerini söyledi.

Mediklinik Hastanesi Genel Müdürü İsmail Öksüz ise, sağlık alanında vatandaşlara kaliteli hizmet vermenin gayreti içinde olduklarını kaydederek, “Hastane personelimiz, gece gündüz demeden görevlerini en iyi şekilde yapmak için büyük gayretler gösteriyor. Bizde yönetim olarak, bu piknikle; personelin hem kaynaşmasını hem de moralini artırmakla birlikte, güzel bir gün geçirip, stres atmasını ve gönüllerince eğlenmesini istedik” dedi.

Sabah kahvaltısıyla başlayan piknikte, hastane personeli, şarkılar söyledi, müzik eşliğinde halay çekip,çeşitli aktiviteler gerçekleştirerek eğlendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı