REKLAMI GEÇ

Mora Biorezonans cihazlarıyla ağrılardan kurtulun

Mora Biorezonans cihazlarıyla ağrılardan kurtulun

Fizyorad Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi uzmanlarından Doç. Dr. Nilgün Şimşir Atalay, Mora Biorezonans cihazlarıyla yapılan terapiler ile ağrılardan nasıl kurtulunabileceğini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mayıs 2019 Perşembe, 09:37

Mora Biorezonans yöntemiyle yapılan ağrı tedavilerinin sadece ağrıyı bir bulgu olarak ortadan kaldıran, ağrılı probleme karşı vücudu iyileşmesi için uyaran bir tedavi yöntemi olmadığını belirten Atalay, Mora biorezonansı, ağrıyı oluşturan mekanizma ile birlikte ortadan kaldıran bir tedavi yöntemi olarak belirtmenin daha doğru olacağını söyledi.

Doç. Dr. Atalay, “Mora Biorezonans cihazı ile akut ve kronik ağrılar tedavi edilebiliyor. Mora cihazlarıyla yapılan tedavi yaklaşımına göre ağrılı bölge, sağlıklı durumundan farklı sinyaller veren bir alandır. Ağrılı bölgeden yayılan negatif sinyallere, Mora biorezonans cihazı üzerinden sağlıklı sinyaller gönderilerek, patolojik ya da uyumsuz sinyaller nötralize ediliyor, yani sıfırlanıp ağrı gideriliyor” dedi.

Mora Biozeronans cihazlarıyla yapılan tedavinin, akut ağrılı durumlarda (travmalar, spor yaralanmaları, zona zoster ) yani belli bir spesifik bölgede ve nedeni bilinen ağrılarda çok etkili ve çok daha hızlı sonuç alınmasını sağladığını dile getiren Atalay, “Kronik ağrılarda ise ağrının geçirilmesi sistemin bir bütün olarak ele alınmasını ve sistemin üzerindeki olumsuzluğun giderilmesini gerektirir. Kronik ağrılarda nedenleri iyi saptamak tedaviyi doğru planlama imkanı sunar. Biorezonans ile tedavi sırasında bağışıklık sistemini zorlayan, ağrıya sebep olabilecek patojenler, gıda intoleransları, vücuttaki toksik maddeler, ağır metallerin vücuttan uzaklaştırılması sağlanarak ve stres tedavi edilerek ağrılar ortadan kaldırılır, hastada kalıcı sonuçlar elde edilir. Gerektiğinde doku iyileşmesine yardımcı beslenmenin desteklenmesi, doğal ürünlerle vücudun onarımına katkıda bulunulması ve lokal bazı uygulamalar tedaviye eklenebilir” diye konuştu.

Kronik ağrı terapilerinde kişinin ağrıyan bölgesine göre tedavinin 6-8 seansta tamamlandığını vurgulayan Doç. Dr. Atalay, Mora Biorezonans cihazlarıyla yapılan ağrılardan kurtulma seansı ile ilgili ayrıntılı bilgiler de verdi.

Doç. Dr. Atalay, “Ağrıyı gidermeye yönelik olarak Mora biorezonans cihazlarıyla yapılan terapi seansı öncesinde, kişinin ağrı bölgelerini, ağrı şeklini, ağrı geçmişini, ağrı yoğunluğu ve sıklığını tanımlaması istenir. Mora cihazının elektrotları başta ağrı bölgeleri olmak üzere vücudun çeşitli noktalarına bağlanır ve belirlenen ağrı programları aktive edilir. Ağrıların giderilmesinde terapinin uygulama alanlarından biri olan Renk Terapileri yöntemi de uygulanır. Renk Terapisi vücuttaki sağlıklı frekans bilgisinin arttırılması prensibine dayanır” dedi.

HANGİ AĞRILARDA ETKİLİ?
Mora biorezonansın hangi ağrılarda etkili olduğuna yönelik değerlendirmeler de yapan Doç. Dr. Nilgün Şimşir Atalay, bunları “Fibromiyalji gibi uzun süreli kas iskelet sistemi ağrıları, ağrılı romatizmal hastalıklar, spor yaralanmalarına bağlı ağrılar, bel ve boyun fıtığından kaynaklı ağrılar, başta migren olmak üzere baş ağrıları, sebebi tam olarak belirlenemeyen ağrılar ile eklem ağrıları (Tenisçi dirseği, omuz tendinitleri)” olarak sıraladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı