REKLAMI GEÇ

Mucize Bebek taburcu oldu

Mucize Bebek taburcu oldu

Anne İzmir’de Ayaz bebek Denizli’de yaşam mücadelesini kazandı. İki ay sonra birbirlerine kavuştular.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2015 Cuma, 14:12

İki ay önce gebeliği riskli olduğu gerekçesiyle Muğla’nın Köyceğiz ilçesinden, Denizli Özel Tekden Hastanesi’ne sevk edilen anne Rabia Demir, burada 27 haftalık 900 gram bebeği Ayaz’ı dünyaya getirdi.

Tekden Hastanesi yeni doğan ünitesinde zorlu geçen tedaviden sonra Ayaz bebek sağlıklı bir şekilde taburcu olduğunu söyleyen Özel Denizli Tekden Hastanesi Eğitim Direktörü Doç. Dr. Osman Öztekin, Ayaz bebeğin prematüre nedeniyle zorlu süreçlerden geçtiğini belirtti.

ANNE DE İZMİR’DE YAŞAM SAVAŞI VERDİ
prematüre olarak dünyaya gelen Ayaz bebek, Denizli Özel Tekdendenizli-tekden-mucize-bebek--ic Hastanesi yenidoğan ünitesinde yaşam savaşı verirken, doğum sonrası yüksek tansiyon nedeniyle tüm vücudunda kan pıhtılaşması oluşan anne Rabia Demir ise, sevk edildiği İzmir’de özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde yaşam mücadelesi verdi.

BEBEĞİNİ İKİ AY SONRA KUCAĞINA ALABİLDİ
Anne Rabia Demir, 15 gün kaldığı yoğun bakım mücadelesini kazanarak , bebeğini 2 ay sonra kucağına almanın mutluluğunu yaşadı. Anne Rabia Demir,”Doğumdan hemen sonra ben de yavrum da yoğun bakıma alınmışız. Kendime geldiğimde yaşadığım en büyük mutluluk ise doktorların ve personelin bebeğimizin fotoğrafını bizimle paylaşması oldu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı