REKLAMI GEÇ

Op. Dr. Ayduran Tekden ailesine katıldı

Op. Dr. Ayduran Tekden ailesine katıldı

Denizli’nin en önemli sağlık kurumlarından biri olan Özel Denizli Tekden Hastanesi hekim kadrosunu daha da güçlendirdi. Tekden ailesine katılan Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran, hasta kabullerine başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Mart 2016 Salı, 08:30

Sağlık alanında gerçekleştirdiği yatırımlar ve atılımlar ile adından sıklıkla söz ettiren Özel Denizli Tekden Hastanesi, hekim kadrosunu daha da güçlendirdi. Alanında uzman, bademcik ameliyatlarında uyguladığı Thermal Welding yöntemi ile fark yaratan Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran, Tekden’de hasta kabullerine başladı.

denizli-tekden-dr-emin-ayduran-1OP. DR. EMİN AYDURAN KİMDİR?
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran,
24 Ocak 1979 yılında Berlin’de dünyaya geldi. 1984 yılında ailesiyle birlikte yurda kesin dönüş yapan Op. Dr. Emin Ayduran, memleketi Denizli’ye yerleşti. Hacı Halil Bektaş ve Hürriyet İlkokulu’nda okuyan Ayduran, Atatürk Ortaokulu ardından da Denizli Lisesi’ni bitirdi.

1997 yılında Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi’ni kazanan Ayduran, 2003 yılında mezun oldu, 2004 yılında İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2. KBB Kliniği’nde Doç.Dr. Arif Şanlı’nın klinik şefliğinde asistanlık eğitimine başladı.

2009 yılında uzmanlığımı tamamlayan Ayduran, aynı yıl Şırnak Asker Hastanesi’nde askerlik hizmetini tamamladı. 2010-2013 yıllarında Tokat Erbaa Devlet Hastanesi’nde mecburi hizmetini yapan Op. Dr. Ayduran, 2013-2016 yılları arasında Servergazi Devlet Hastanesi’nde görev yaptı. Ayduran, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde göreve başladı.

UZMANLIĞINI YAPTIĞI CERRAHİ İŞLEMLER
Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Emin Ayduran, uzmanlık gerektiren özel cerrahi operasyonlar ile öne çıkıyor. Özellikle bademcik ameliyatlarında sancılı süreci geride bırakan Thermal Welding uygulaması ile başarılı sonuçlar elde ediyor. “Geniz eti ve kulağa tüp takılması, burun içi yolla, dıştan kesi yapmaksızın gözyaşı kanal ameliyatı (Endoskopik DSR), burun tıkanıklıklarının cerrahisi, sinüzit ve burun etine bağlı tıkanıklık ameliyatları(endoskopik sinüs cerrahisi), kulak zarının tamiri (uygun hastalarda endoskopik olarak kulak kepçesi kesilmeden), boyunda yer alan kitlelere ait cerrahi müdahaleler”, Op. Dr. Ayduran’ın uzman olduğu cerrahi operasyonlar arasında yer alıyor.

İLETİŞİM İÇİN
444 555 6
Adres : Murat Dede Mahallesi Karcı Yolu Caddesi 29 Ekim Bulvarı No: 57 / DENİZLİ
Telefon :0258 241 33 30
www.tekdenhastaneleri.com
facebook.com/TekdenDenizliHastanesi
twitter.com/tekdendenizlih
instagram.com/tekdendenizlih/

Yorumlar

ALİ AYDURAN   -  Bağlantı 15 Mart 2016, 13:09

Memleketimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, görevinde başarılar dilerim.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı