REKLAMI GEÇ

OP.DR. MUN TEKDEN AİLESİ’NE KATILDI

OP.DR. MUN TEKDEN AİLESİ’NE KATILDI

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op. Dr. Semih Mun, Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde hasta kabulüne başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Ekim 2014 Çarşamba, 10:35

Genel Cerrahi, Göz Hastalıkları ve Sağlığı, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Ortopedi ve Travmatoloji polikliniklerini uzman hekim kadrosuyla güçlendiren, Endokrinoloji ve Metabolizma, Cildiye Polikliniği ve Obezite cerrahisi ünitesi oluşturarak da beklentileri karşılamaya devam eden Tekden Hastanesi, Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğini güçlendirdi. Op. Dr. Semih Mun, artık Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde hastalara hizmet verecek.

Tekden hekim kadrosuna katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Semih Mun, tıp bilimindeki yeni bilgi ve uygulamalar ile modern teknolojinin son gelişmelerini yakından takip ettiklerini ve bunu devam ettireceklerini söyledi. Op. Dr. Mun “ Tekden Kadın Hastalıkları ve Doğum Polikliniğinde hizmete yeni başlamış olmamın heyecanı ve mutluluğu var. Polikliniğimizde diğer kadın doğum uzmanlarımız Op. Dr. Evren Ceylan, Op. Dr. Hande Yurtsever, Op. Dr. Serkan Yurtsever ve Op. Dr. Ramazan İlker Kayhan gibi alanının en iyi hekimleriyle ekip ruhu çerçevesinde çalışacağız. Adet düzensizlikleri, adet ağrıları, idrar kaçırma operasyonları, dış gebelik operasyonları, doğum kontrol yöntemleri, tarama testleri, kadın hastalıkları ile ilgili laparoskopik ve histeroskopikopresayonlar, genital organ, estetik sarkma operasyonları, cinsel yolla bulaşan hastalıkları, myom ve kist operasyonları ve gebelik takibi polikliniğimizde teşhis ve tedavisi yapılacak hastalıklardır. Hastalarımızdan ve gönül dostlarımızdan aldığımız destekle hizmet halkamız her geçen gün genişleyecek” dedi.

OP. DR. SEMİH MUN KİMDİR?
1976İzmir doğumluOp. Dr. Semih Mun, lisans eğitimini 1993-2000’de Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi (İngilizce Tıp)’nde tamamlamış, uzmanlık Eğitimini ise Sağlık Bakanlığı Ege doğumevinde (SSK Tepecik Doğumevi) 2002-2007 senesinde almıştır.Yurtiçi ve yurtdışı pek çok yayınlanan makale, poster ve ödülleri bulunan Mun,7. Ulusal-4.Uluslararası Menapoz&Osteoporoz Kongresinde Poster 2.lik Ödülü almıştır. Op. Dr. Semih Mun’un Türk Tabipler Birliği, Türk Jinekoloji ve Obstetri Derneği ve Jinekolojik Endoskopi Derneği’ne üyeliği mevcuttur.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 23 Ekim 2014, 09:45

Kardeşime deger katacagı yeni yerinde üstün başarılar dilerim..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı