REKLAMI GEÇ

17 saatlik operasyonla hayata döndü

17 saatlik operasyonla hayata döndü

Tavaslı Ahmet Kumkum, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi’nde gerçekleştirilen ve 17 saat süren riskli bir operasyon ile hayata tutundu. Tümör başarılı bir şekilde temizlendi, Ahmet Kumkum hayatını çekilmez hale getiren ağrılardan da kurtuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ocak 2017 Perşembe, 18:37

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, Beyin ve Sinir Cerrahisi bölümünde başarılı bir operasyona imza atıldı. 2 yıl önce bir kamu hastanesinde omuriliğinde tümör tespit edilen Tavaslı Ahmet Kumkum, kendisini emanet edecek güvenilir bir cerrah arayışına girdi.

Bu süreçte ağrıları ciddi oranda artan, neredeyse ayakta duramaz hale gelen Kumkum, Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahı Doç. Dr. Mevci Özdemir’de karar kıldı.

Cerrahi Hastanesi’nde tüm tetkikleri yeniden yapılan ve omuriliği içinde oluşan tümörün neredeyse tüm karın boşluğuna yayıldığı Ahmet Kumkum’a acil operasyon tavsiye edildi.

Tetkiklerin ardından ameliyata alınan Ahmet Kumkum başarılı bir operasyonla sağlığına kavuştu. Operasyon ve hastanın genel durumuna ilişkin bilgi veren Doç. Dr. Mevci Özdemir, “Ahmet Kumkum’un omuriliğinde sinir kılıfından köken almış olan tümör, omuriliğin içinde sinirlerin olduğu bölgeden karın boşluğuna kadar uzanmış ve önemli damarları sarmıştı. Bu temizlenmesi oldukça özen gerektiren, riskli bir ameliyattı. Ahmet bey, sabah girdiği ameliyattan gece yarısı çıktı” dedi.

RİSKLİ AMELİYATLAR BAŞARILI BİR ŞEKİLDE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR
Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik de, Doç. Dr. Mevci Özdemir’in gerçekleştirdiği operasyon hakkında değerlendirmeler yaptı.

Op. Dr. Murat Çelik, “Bu tür hastalar, ihtiyaç duydukları ameliyatların Denizli’de yapılmadığını düşündükleri için büyük şehirlere gidiyorlar. Aslında şu anda hastanemiz bünyesinde onkolojik ameliyatlar dahil çok büyük ve önemli ameliyatlar yapılıyor. Biz de hastalarımıza yardımcı olmaktan mutluluk duyuyoruz. Denizli’nin büyük şehirlere olan bağlılığını azaltmak bizi gururlandırıyor” dedi.

SONUNDA SAĞLIĞIMA KAVUŞTUM
Başarılı bir operasyon ile 2 yıl süren çilesi sona eren Ahmet Kumkum ise korktuğu için ameliyat olamadığını, uzun araştırmaların sonunda da Mevci Hoca’da karar kıldığını anlattı. Kumkum, “Hocama güvendim, sağlığıma kavuştum. Çok teşekkür ederim” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı