REKLAMI GEÇ

Özel Fizyorad Tıp Merkezi’nde biyorezonans ile zayıflayın

Özel Fizyorad Tıp Merkezi’nde biyorezonans ile zayıflayın

Özel Fizyorad Tıp Merkezi uzmanlarından Dr. Huriye Toprak, kilolarından şikayet eden ve sağlıklı bir zayıflama yöntemi arayanlara önemli bilgiler verdi. Dr. Huriye Toprak, kilo vermede beyorezonans sisteminin etkilerini anlattı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Haziran 2019 Cuma, 09:34

Obezite, günümüzün en büyük sağlık sorunlarından biri. Kilo verme konusunda farklı alternatif arayışlarında olanlara Özel Fizyorad Tıp Merkezi’nden önemli bir çağrı geldi.
Özel Fizyorad Tıp Merkezi uzmanlarından Dr. Huriye Toprak, biyorezonans sisteminin kilo vermede etkilerini anlattı.
Özel Fizyorad Tıp Merkezi’nde biyorezonans tedavisinin sağlık bakanlığı tarafından onaylanmış cihazlarve ünitede yapıldığını belirten Dr. Toprak, uygulanan sistemi de, “Vücuttaki her hücrenin ve organın kendine özgü bir frekansı vardır. Biorezonans sisteminde hastadaki bozuk frekanslar saptanıp; sağlıklı insan frekansları yüklenerek tedavi edilebilmektedir” diye tanımladı.

BİYOREZONANS İLE FAZLA KİLOLARDAN KURTULUP SAĞLIKLI KİLO VEREBİLİRİZ
Kilo alımının pek çok nedeninin olduğunu anlatan Huriye Toprak, “Hareketsiz yaşam biçimi, alınan kalorinin harcanan kaloriden daha fazla olması, artmış toksin yükü, hormonal bozukluklar, gıda alerjileri ve metabolizmanın yavaş çalışması gibi önemli nedenler vardır” dedi.

Tedavi öncesi kişide kilo alınımına neden olabilecek etmenlerincheck-up ile saptandığını dile getiren Dr. Huriye Toprak, “İnsulin direnci, tiroit fonksiyon bozuklukları, aşırı gluten yükü, laktoz ve fruktoz alerjisi, civa, kurşun, kadmiyum gibi mitokondri çalışma düzenini bozan ağır metal varlığı, barsaklardaki yararlı-zararlı bakteri oranının bozulması, vücuttaki şekeri tüketen ve hipoglisemiye neden olan candidaalbicans varlığı, Adenovirüs 36 varlığı, gıdalardaki kimyasal artıklar (böcek öldürücüler, antibiyotikler, hormonlar), endişe, korku, kıskançlık, pişmanlık ve benzeri ruhsal toksinler frekans düzeyinde ölçülebilmektedir. Test sonuçlarına göre obezitenin temelinde yatan gıda alerjilerine yönelik diyet listesi verilmektedir.Tespit edilen gıda alerjileri, ağır metal varlığı, bakteri, virüs ve mantarlar, moraterapi silme programları ile nötrleştirilebilir” dedi.

MORA CİHAZLARIYLA YAPILAN KİLOLARDAN KURTULMA SEANSINDA NELER OLUR?
Kilo verme terapilerinde mora cihazlarıyla yapılan frekans silme işleminin öncelikle “kötü” karbonhidratlar üzerinden yapıldığını dile getiren Dr. Huriye Toprak, “Yani mora cihazına silinecek frekans örneği olarak beyaz un, nişasta, şeker, çikolata ve benzeri gıdalar konulur. Kişi rahat bir koltukta oturur, vücudunun farklı yerlerine mora cihazının elektrotları konulur. Seans bir saat civarı sürer. Mora cihazlarıyla yapılan seans sonunda kişi çok rahatlamış, sakinleşmiş ve dinginleşmiş hisseder. Seans bitiminde kişiye terapinin devamını sağlamak üzere göbek deliğinin üç parmak altına frekans taşıma özelliğine sahip, özel alaşımdan hazırlanmış Mora Çipi takılır ve terapi frekanslarını barındıran homeopatik sıvı verilir” diye konuştu.

Bu terapinin 4 gün içinde tekrarlandığını vurgulayan Dr. Toprak, “Böylelikle kişi iştahını, uzun süreli olacak şekilde, 4 gün ara ile yapılan ilk iki seansta kontrol edebilir hale gelir. İştahın uzun süreli azaltılabilmesi için Mora cihazlarıyla yapılan terapinin kişinin ruhsal özelliklerine uygun şekilde Mora Renk terapileri ve Bach çiçekleri gibi terapilerle desteklenmesi çok önemlidir” dedi.

MORA CİHAZLARIYLA YAPILAN KİLOLARDAN KURTULMA TERAPİSİ SONRASINDA NELER OLUR?
Terapinin ilk seansının hemen ardından kişinin, yediklerinin çok çaba harcamadan azaldığını, terapinin iştahını ve yeme ihtiyacını belirgin olarak azalttığını fark ettiğini belirten Dr. Toprak, “Ancak asıl terapi etkinliği 2. seansın ardındaki günlerde ve sonrasındaki haftalarda ortaya çıkar. Seansların sonunda, kişi, mora cihazlarıyla yapılan terapinin sonrasında artık ekmek, makarna, hamur işleri, tatlılar ya da çikolata gibi karbonhidratları eskisi gibi aramadığını, yeme ihtiyacının ortadan kalktığını belirgin bir biçimde fark eder. Bu gıdaları yediğinde de eskiye oranla çok daha az miktarının yeterli geldiğini ve hiç zorlanmadan yemeyi kesebildiğini fark eder. Bir anlamda diyet yapıyor hissi olmadan yediklerinin kendiliğinden azaldığına şahit olur. Yeme ihtiyacının azalması yanında seansların bir başka etkisi olarak; Kendinizi hafiflemiş hissettiğinizi, uykularınızın düzelme eğilimine girdiğini, varsa vücut ağrılarınızın azaldığını ve duygusal olarak sakinleştiğinizi hissedeceksiniz” dedi.

TEDAVİ KAÇ SEANS UYGULANIR?
Tedavinin kaç seans uygulanacağının tamamen kişiye özel tasarlandığını vurgulayan Dr. Huriye Toprak, “Kişinin kaç kilo fazlası olduğuna ve kilo verme hızına göre değişir. Önemli olan hızlı değil, sağlıklı kilo vermektir. Kilo almanın birçok nedeni olduğu gibi, kilo verirken de kontrollü ve çok yönlü bir tedavi uygulamak gerekir, disiplin olmazsa kesinlikle zayıflama şansı da olmaz. Tedavinin sporla desteklenmesi önemlidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı