REKLAMI GEÇ

Tekden doktorları öğretmenleriyle buluştu

Tekden doktorları öğretmenleriyle buluştu

Özel Denizli Tekden Hastanesi, öğretmenler gününde hem doktorlara, hem de öğretmenlerine jest yaptı. Öğretmenler Günü kutlama programında doktorlar kendilerini yetiştiren öğretmenlerine teşekkür etti, öğretmenler de öğrencileriyle ilgili anılarını paylaştı. Etkinlikte zaman zaman duygusal anlar yaşandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2016 Perşembe, 17:56

Öğretmenler Günü Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde farklı bir etkinlikle kutlandı. Tekden ailesi bünyesinde görev yapan doktorlar, kendilerini yetiştiren öğretmenleri ile buluşturdu.

denizli-tekden-ogretmenler-gunu-etkinligi-4

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Dr. Yusuf Polat, işlerinin merkezine hep insanı aldıklarını belirterek, “Bizi başarılı kılan insan faktörümüzdür. Bunu sağlayan da öğretmenlerimizdir. İyi ki bizi yetiştirdiniz, hayatımızın her alanını size borçluyuz” dedi.

İnsanları yetiştiren öğretmenler olduğunu belirten Dr. Polat, “Milletimizin öğretmeni de Mustafa Kemal Atatürk’ür. Başöğretmenimizi minnetle anıyoruz” dedi.

denizli-tekden-ogretmenler-gunu-etkinligi-3

ÖĞRETMENLERE JEST
Konuşmanın ardından Özel Denizli Tekden Hastanesi bünyesinde görev yapan doktorların yetişmesinde büyüt katkı koyan öğretmenleri sahneye davet edildi. Başhekim Dr. Yusuf Polat ve doktorlar öğretmenlerine plaket ve çiçek sundu.

denizli-tekden-ogretmenler-gunu-etkinligi-2

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI
Tekden Hastanesi’nde gerçekleştirilen farklı etkinlik zaman zaman duygusal anlara da sahne oldu. Profesör ve doktor olan, birlikte çalışan iki hekim de, hem baba-oğul hem de öğretmen-öğrenci olan da vardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı