REKLAMI GEÇ

Tekden personeli iftarda buluştu

Tekden personeli iftarda buluştu

Denizli Özel Tekden Hastanesi idarecileri, doktor, hemşire ve personeli ile aileleri düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, büyük bir aile olduklarını belirtti.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 24 Haziran 2016 Cuma, 11:11

Denizli Özel Tekden Hastanesi geleneksel iftar yemeklerini sürdürüyor. Suada Restoran’da verilen iftar yemeğine Tekden Hastaneleri Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat ile hastanenin idari kadrosunda görevli personel, doktor, hemşire ve sağlık çalışanları aileleriyle birlikte katıldı.

denizli-tekden-iftar-yemegi-1

Denizli’de 2003 yılından beri sağlık hizmeti veren Özel Denizli Tekden Hastanesi’nin güçlü bağlara sahip, kocaman bir aile olduğunu vurgulayan Hastane Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, yıllardır geleneksel hale getirdikleri iftar yemeği programlarını birlik ve beraberlik açısından önemsediklerini vurguladı.

PAYLAŞMA VE DAYANIŞMA DUYGUSUNU YAŞADIK
Denizli Tekden Hastanesi’nin dayanışma içerisinde fedakârca sağlık hizmetlerini yürüttüğünü söyleyen Başhekim Uz.Dr.Yusuf Polat, “Böyle programlar aramızdaki sevgi ve dostluğun artmasına vesile oluyor. Bugün yoğun iş temposu içinde böyle güzel ve nezih bir ortamda sizlerle bir araya gelerek iftarı birlikte yapmamız, paylaşma duygusunu yaşamamız bizleri ayrıca mutlu etti” diye konuştu.

“GÜÇLÜ BAĞLARA SAHİP BİR EKİBİZ”
Hastane kadrosunu güçlendirerek hastalıkta sağlıkta vatandaşların yanında olmaya gayret ettiklerini vurgulayan Polat, “Yeni oluşturduğumuz polikliniklerle ve kadroya dâhil ettiğimiz nitelikli hekimlerimizle herkes için sağlık; sağlık için her şey politikasını uyguluyoruz. Ramazan ayının bu görkemli akşamında iftar yemeği verdiğimiz restorana baktığımda, bir kez daha anladım ki, bizler çok güçlü bağlara sahip bir ekibiz” dedi.

POLAT’TAN ORUÇ UYARISI
Ramazan ayının gereklilikleri yerine getirilirken vatandaşın sağlık durumlarının olumsuz etkilenmemesi için dikkatli olmaları konusunda uyardıklarını ifade eden Polat, oruç ibadetinin hem beden hem de ruh sağlığı için koruyucu görev üstlendiğini kaydetti.

denizli-tekden-iftar-yemegi-2

“TEKDEN BÜYÜK BİR AİLE”
Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ise bin aydan daha hayırlı olan, Ramazan’da zengin fakir gözetilmeksizin aynı sofralarda oruç açılarak birlik ve beraberliğin pekiştiğini söyledi.

Işık, “Müslümanlarca sabır, ibadet, rahmet, mağfiret ve bereket ayı olarak kabul edilen, büyük bir coşku ve heyecanla karşılanan Ramazan ayında büyük bir aile olan Tekden Hastanesi çalışanları ve ailelerini bir araya getirmekten dolayı son derece mutluyuz. Bu akşam iftarımızı halkımızın sağlık hizmeti için gece gündüz demeden çalışan fedakâr mesai arkadaşlarımız ve aileleriyle yapmak istedik. Biz Tekden Hastanesi olarak büyük bir aileyiz ve bugün burada bu büyük ailenin fertlerini bir araya getirdik. Allah birlik ve beraberliğimizi daim eylesin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı