REKLAMI GEÇ

Tekden’de çocuk cerrahisi hizmette

Tekden’de çocuk cerrahisi hizmette

“Çocuk cerrahisi özel yaşam gerektirir” ilkesi ile hareket eden Denizli Tekden Hastanesi, Çocuk Cerrahisi Bölümü’nü hizmete açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Aralık 2017 Cumartesi, 16:49

Denizli Tekden Hastanesi, bölge insanının talebi doğrultusunda hem poliklinik sayısını artıyor, hem de seçkin hekim kadrosunu güçlendiriyor. ‘Çocuk cerrahisi özel yaşam gerektirir’ ilkesi ile yola çıkan Tekden, Çocuk Cerrahisi Bölümü’nü hizmete açtı.

Çocuk Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Afra Karavelioğlu ile hizmet verecek olan Çocuk Cerrahisi Bölümü’nde, yeni doğan sünneti ve normal sünnet, kasık bölgesi rahatsızlıkları, apandisit, cerrahi gerektiren ciddi yaralanmalar ve yanıklar, vücutta yabancı cisimler, kabızlık ve makat bölgesi rahatsızlıkları, göbek fıtığı ve karın duvarı doğumsal anomalileri, tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonları, tekrarlayan karın ağrıları, yenidoğan bebeklerde görülen anomaliler, damar benleri ve diğer deri lezyonları, karın göğüs boşluğunda yer işgal eden çocukluk çağı tümörlerinin teşhis, cerrahi tedavi, port ve kateter yerleştirme ve endoskopik işlemler gibi daha birçok özellikli uygulama yapılacak.

Tekden Hastanesi Çocuk Cerrahisi Bölümü’nün alt yapısını eksiksiz oluşturmak için uzun süredir büyük uğraşlar verdiklerini belirten Op. Dr. Karavelioğlu, çocuk cerrahisinin anne karnından başlayıp ergenlik döneminin sonuna kadar, hatta bazen hayat boyu süren uzun bir yolculuk olduğunu söyledi.

Dr. Karavelioğlu, “Yaklaşık 4 aydır Tekden Hastanesi’ne yaraşır bir hizmet verebilmesi için bölümümüzde en ince ayrıntı dahi unutulmadı. Çünkü işin içerisinde çocuklarımız, geleceğimiz var. Her anne babanın en hassas olduğu noktası evlatlarıdır. Bizler de çocuk sahibiyiz ve inanın onların mutluluğu, mutluluğumuz, acısı acımız oluyor. Belki işime duyduğum saygı belki de anne olmanın verdiği bir içgüdü ile her çocuğu kendi evladım gibi benimseyebiliyorum. Dolayısıyla her vakamı büyük bir titizlikle ve tabi ki mutlu bir sonla tamamlayabiliyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı