REKLAMI GEÇ

TEKDEN’de estetik cerrahi polikliniği

TEKDEN’de estetik cerrahi polikliniği

Özel Denizli Tekden Hastanesi ileri teknoloji ve teknik donanımı ile hizmet verecek olan Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Polikliniği’ni hizmete açtı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Şubat 2015 Çarşamba, 15:56

Tekden Hastanesi Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Polikliniği’nde Op. Dr. Onur Saka hizmet verecek. İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi İngilizce Bölümü’nde lisans eğitimini tamamlayan Op. Dr. Onur Saka, yine aynı fakültede Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Anabilim Dalı’nda uzmanlık eğitimi aldı.

denizli-tekden-estetik-cerrahi-ic

Tekden ailesine katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Op. Dr. Onur Saka, “Denizli gibi kısa sürede büyüyen ve gelişen bir ilimizde hizmet verecek olmanın heyecanı ve sevinci içindeyim. Bölge sağlığını muhafaza etme misyonu üstlenen bir hastanenin seçkin hekim kadrosunda yer almanın da gururunu yaşıyorum” dedi.

Bundan böyle Denizli’de  her türlü estetik cerrahi ameliyatları, yüz travmaları ve yüz kırığı ameliyatları, yanık ameliyatları, cilt lekeleri ve cilt kanseri ameliyatları, el cerrahisi ve mikrocerrahi ameliyatları, yara bakımı ve yara kapatılması ameliyatları, diabetik ayak yarası bakımı ve ameliyatlarının yapılacağını belirten Op.Dr. Saka, “Denizli başta olmak üzere bölgemizden çevre illerimizden hastanemize gelen hastalarımıza sağlık hizmeti vermeye çalışacağım” diye konuştu. 

Özel Denizli Tekden Hastanesi’nde her türlü plastik ve estetik cerrahi uygulamasının mümkün olacağını belirten Op. Dr. Onur Saka, hastane yönetiminin de kendisine her türlü teknik imkanı sunduğunu ifade etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı