REKLAMI GEÇ

TEKDEN’DEN KANDİL HAYRI

TEKDEN’DEN KANDİL HAYRI

Özel Denizli Tekden Hastanesi, Mevlid Kandili dolayısıyla lokma hayrı gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Ocak 2015 Cuma, 16:51

Cuma Namazı sonrası hastane bahçesinde gerçekleşen lokma hayrı etkinliğine Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ve diğer hastane yöneticileri ile birçok halk katıldı.

Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, hastane yönetimi olarak Peygamber Efendimiz‘in dünyaya geldiği gece olan Mevlid Kandili dolayısıyla birlik, beraberlik, kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının pekişmesine katkıda bulunmak için böyle bir etkinlik düzenlediklerini düzenledi.

Işık “ Bugün Mevlid Kandili… Peygamber Efendimizin dünyaya geldiği gün olan Mevlid Gecesi duaların en çok kabul olduğu günlerden biri. Mevlid Kandili’nde, halkımızla beraber olmak için lokma hayrı düzenledik ve böyle bir günde halkımızla birlikte olmak bizlere mutluluk veriyor. 2014 yılını kazasız belasız tamamladık. Allah’tan sağlık ve sıhhat dolu başarılı bir yıl beklentimiz var. İslam aleminin Mevlid Kandili’ni kutluyoruz ” dedi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı