REKLAMI GEÇ

Tekden’den miniklere el yıkama eğitimi

Tekden’den miniklere el yıkama eğitimi

Özel Denizli Tekden Hastanesi, anaokulunda farklı bir etkinliğe imza attı. Anaokulunun minik öğrencilerine el ve ayak yıkamanın önemi ve sağlığa katkıları anlatıldı, doğru el yıkama yöntemi öğretildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2016 Pazartesi, 12:12

Sosyal duyarlılık ve bilinçlendirme projelerini sürdüren Özel Denizli Tekden Hastanesi uzmanları, “15 Ekim Dünya El Yıkama Günü” nedeniyle Çavuşoğlu Anaokulu öğrencileri ve öğretmenleri ile buluştu.

tekden-anaokulu-el-yikama-1

Tekden Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi Cemile Balıkcıoğlu tarafından miniklere doğru el yıkama teknikleri gösterildi.

tekden-anaokulu-el-yikama-3

Balıkcıoğlu, “El Hijyeni basit gibi görülse de çok önemli bir konudur. Ülkemizde oldukça önemli bir konu olarak gündemdeki yerini alabilir. Oldukça az önemsediğimiz bu konu dış ülkelerde çocuk yuvalarında eğitim vererek başlar ve birçok devlet ve özel sektörlerde her yaşa ve kişiye eğitimle devam eder. Kişisel el hijyeninin çocukluk çağında kazandırılması gerekiyor. Bu konunun ülkemizde sağlık sektöründe ve gıda sektöründe ne kadar önemli olduğunu hepimiz biliyoruz. Fakat Tekden Hastanesi olarak benimsediğimiz değerler neticesinde bunu yine de hatırlatmak ve vurgulamak istedik. Bu eğitimlerimiz daha birçok okulumuzda aralıksız devam edecek” dedi.

tekden-anaokulu-el-yikama-2

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı