REKLAMI GEÇ

TEKDEN’den sosyal sorumluluk projesi

TEKDEN’den sosyal sorumluluk projesi

Özel Denizli Tekden Hastanesi, “Ekim Ayı Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı” dolayısıyla başlattığı ‘Çare Erken Tanıda’ isimli sosyal sorumluluk projesi kapsamında 650 kadına ulaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Eylül 2014 Perşembe, 12:02

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Cerrahi Polikliniği hayata geçirdiği “Çare Erken Tanıda” projesi kapsamında, özellikle tekstil fabrikalarında çalışan kadınları meme kanseri konusunda bilinçlendirmeyi amaçladı. Doç. Dr. Namık Özkan, her 8 kadından 1’inin taşıdığı meme kanseri riskinde 1 kadının dahi kurtarılmasının çok büyük önem taşıdığını belirtti. Özkan, erken tanı bilincini bölgeye ve Türkiye’ye yayacaklarını söyledi.

650 KADINA ULAŞILDI
Kocaeer Tekstil, Altınbaşak Tekstil ve Gökhan Tekstil’de 650 kadına ‘meme kanserinde erken tanının önemi’ konulu sunumlar gerçekleştiren Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Namık Özkan, son olarak Dedeman Park Otel ve Başaranlar Mermer’de çalışan kadınlarla buluştu. Özkan “Meme kanserinde mortalite oranını düşürmek ve uzun yaşam süresi elde etmenin en iyi yolu Erken Tanı ve Erken Tedavidir. Meme Kanseri erken tanı konulduğu zaman en kolay iyileşen ve tedavi edilen (%100) kanser türüdür. Bunun için iş yaşamının yoğun temposunda sağlığını ihmal eden bölgemizdeki kadınlara erken tanının önemini anlatarak bilinçlenmelerinin sağlıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı