REKLAMI GEÇ

Ünlü Rus manken Helena bir tek Denizli’deki doktorlara güvendi

Ünlü Rus manken Helena bir tek Denizli’deki doktorlara güvendi

Rusya’nın gözde mankenlerinden Helena Matty, bir süre önce gizlice Denizli’ye geldi. Ülkesinde özellikle gözleriyle adından bahsettiren ünlü mankenin Özel Gözakademi Hastanesi’nde İ-Lasik denilen bir operasyon geçirdiği instagram paylaşımıyla ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Eylül 2016 Salı, 16:52

Rusya ile ilişkilerimizin yeniden normalleşmesinden hemen sonra Denizli o ülkenin en ünlü mankenlerinden birine ev sahipliği yaptı.denizli-goz-akademi-unlu-manken-helena-maty-1 Özellikle gözleriyle ün yapan 22 yaşındaki genç mankenin bir süre önce gizlice Denizli’ye gelerek bir operasyon geçirdiği ortaya çıktı.

22 yaşındaki Rus manken Helena Matty, Özel Gözakademi Hastanesi’ne gelerek kornea ile ilgili kritik bir operasyon yaptırdı. Rus güzel Helena’nın operasyon için, lazer teknolojisinin kullanıldığı özel bir cihaza sahip olmasından dolayı özellikle Gözakademi Hastanesi’ni tercih ettiği öğrenildi.

Denizli’de gözleriyle ilgili operasyon yaptırdığı instagram paylaşımıyla ortaya çıkan ünlü Rus manken, paylaşımındaki duygusallığı ile de dikkat çekti.

“Arkadaşlar, hayatımın en önemli ve heyecanlı günlerini geçirdim ve sanırım yeniden doğdum. Tıpkı çocukluğumdaki gibi görüyorum… Her şeyi tarif edilemez bir şekilde ve taşıdıkları duygularıyla birlikte görüyorum. Kar ne kadar güzel yağıyor, etraftaki her şey… Hepsini görüyorum… Daha önce hiç görmemişim gibi. Uzaklarda uçuşan kuşları görüyorum. Kelebekleri, dünyanın her bir parçasını görüyorum… Çıldırdığımı mı düşünüyorsunuz? Ben dünyanın en mutlu insanıyım! Koşmayı, arabayla seyahat etmeyi ve gördüğüm her şeyi fotoğraflamayı ne kadar istiyorum bilemezsiniz” yazan Helena, paylaşımının sonuna (Not: Gerçekten burnumun ucunu göremediğim günlerde neler kaçırdığımı bilmiyorum.) Mutluluktan uçuyorum! Gözakademi’ye çok teşekkür ederim” ekledi.

ODAKLAMA PROBLEMİ YAŞIYORMUŞ
Helana’ya yapılan operasyonla ilgili Denizlihaber.com’a konuşan Gözakademi Medikal Direktörü Prof. Dr. Cem Yıldırım, ünlü mankenin korneasının tam yuvarlak şeklinde olması gerekirken, zamanla çeşitli etkenlerden ötürü yumurta şekline büründüğü, bu nedenle de odaklanma problemine yol açtığını söyledi.

BAŞARILI BİR OPERASYON GEÇİRDİ
Helena Matty için en uygun operasyon yönteminin İ-Lasik olduğuna karar verdiklerini dile getiren Prof. Dr. Yıldırım, Helana’ya bıçaksız lazer teknolojisi olan İ-Lasik operasyonunun uygulandığını belirtti. Günümüzün en gelişmiş teknolojilerinden biri olan İ-Lasik yöntemiyle başarılı bir operasyon gerçekleştirdiklerini dile getiren Prof. Dr. Yıldırım, İ-Lastik operasyonunun yapıldığı cihazın ise Denizli’de tek Özel Gözakademi Hastanesi’nde olduğunu söyledi. Dr. Yıldırım, Helena’nın yapılan operasyon sonrası gözlük ve lens takmaktan kurtulduğunu söyledi.

İLETİŞİM:
ADRES: Merkezefendi Mah. 29 Ekim Bulvarı 438 Sok. No:15 Merkezefendi/DENİZLİ
4449193
www.gozakademi.com.tr
info@gozakademi.com.tr

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı