REKLAMI GEÇ

24 SAAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ

24 SAAT AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI HİZMETİ

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Sekreteri Dr. Berna Öztürk, Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin sadece Denizlililere değil, komşu illerden gelen hastalara da hizmet verdiğini ve acil servisiyle birlikte 24 saat esasına göre çalışma yapıldığını söyledi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 29 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:01

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği ve Denizli Gazeteciler Cemiyeti işbirliğiyle gerçekleştirilen toplantıda, bu yıl hizmete giren Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin tanıtımı yapıldı. Genel Sekreter Berna Öztürk, Ağız ve diş sağlığıyla ilgili hizmetin 2006 yılında Kıbrıs Şehitleri Caddesi’ndeki Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde verilmeye başlandığını, 40 ünitenin daha sonra ilavelerle 65’e çıkarıldığını söyledi.

Artan nüfusla birlikte mevcut binanın yetersiz kalmasıyla Denizli’de hastane yapımına başlandığını, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nin bu yıl hizmete alındığını kaydeden Öztürk, “Hastanemiz, son teknolojiyle donatılmış olup, Acil Diş Kliniği, ameliyathanesi ve uzman diş hekimi kadroları (Ağız Çene Cerrahisi, Çocuk Diş ve Periodontoloji) ile hizmet vermektedir. Toplam 90 ünite kapasitesi ile hastanemizde eksikliğimiz yok. Ancak büyük olan ameliyatlarda uzman kadromuz eksik. Yakın zamanda tamamlanmasıyla o ameliyatları da yapmaya başlayacağız” dedi.

“ACİL SERVİS 24 SAAT AÇIK”
Hasta kontrollerinin mesai dışında saat 22.00’ye kadar devam ettiğini belirten Öztürk, hastanenin acil servisinin de 24 saat açık olduğu bilgisini verdi.

Konuşmaların ardından Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk ve Diş hastanesi Başhekimi Cumhur Çelik, gazetecilere Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesini gezdirerek bilgiler verdi. Daha sonra gazetecilere diş taraması yapıldı.

Yorumlar

Gulcin Karaisli   -  Bağlantı 24 Mart 2016, 07:07

Aldiklari maaslara yazik gittiginizde dis agrisi icin acile gidip igne taptirin bizim yapacak biseyimiz yok yaniti aldim rontgen teknisyeni olmadigi icin doktor hemsire uyuyordu rontgen olmadan bisi yapamayiz deyip yolladilar acil calismiyor bosuna

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı