REKLAMI GEÇ

5 yıl önce babası, şimdide kızı ameliyat oldu

5 yıl önce babası, şimdide kızı ameliyat oldu

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi fazla kilolarından kurtulmak isteyenlerin, güvenilir adresi olmaya devam ediyor. PAÜ’de 10 yılda 1000’in üzerinde tüp mide ameliyatı gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Nisan 2019 Pazartesi, 11:54

Tüp Mide ameliyatı ile fazla kilolarından kurtulmak isteyenler Pamukkale Üniversitesi hastanesini tercih ediyor. Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde 10 yıl içinde 1000’i aşkın hasta bu konuda sorununa çözüm buldu. Genel Cerrahi AD. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Onur Birsen kendilerine müracaat eden hastalarına Sleeve gastrektomi (tüp mide ameliyatı), Gastrik By-passs, Sadi-S, Transit Bipartisyon gibi birçok ameliyat seçeneği sunabildiklerini söyledi.

PAÜ’nün tüp mide ameliyatı için son hastası da Avusturalya’dan gelen Yaren Acısulu oldu. 5 yıl önce babası ameliyat olan Acısulu, başarılı bir tüp mide ameliyatı geçirdi.

Doç. Dr. Birsen Sağlık Turizmi sertifikası aldıktan sonra yurtdışından gelen hasta sayısında artısşolduğunu belirterek, “Başta Almanya olmak üzere Avrupa’dan, Kanada, Avustralya gibi kıtalar arası ülkelerden de gelen obez hastalarımıza elimizden geldiğince en iyi olanakları sunmayı hedefliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı