REKLAMI GEÇ

Başarı ve Teşvik Ödülleri verildi

Başarı ve Teşvik Ödülleri verildi

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği tarafından bu yıl ikincisi verilen “Başarı ve Teşvik Ödülleri” sahiplerini buldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Eylül 2014 Cumartesi, 10:29

EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene AK Parti Denizli Milletvekili Nurcan Dalbudak, Vali Yardımcısı Ali Sözen, Merkezefendi İlçe Kaymakamı Şükrü Görücü, , İl Sağlık Müdürü Dr. Mahmut Tekin, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ahmet Altın ve sağlık çalışanları katıldı.

Ödül töreninde konuşan Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Osman Acar, Başarı ve Teşvik Ödülleri’nin ekiplerin gerçekleştirdikleri projelere verildiğini, ödül alan projelerin aynı zamanda Sağlık Bakanlığı’nın düzenlediği yarışmalara aday olmasını hedeflediklerini söyledi.

Her şeyin başı sağlık olduğunu ve buna uygun verilen hizmeti daha ileri noktalara taşımak istediklerini ifade eden Acar, “Bugüne dek sağlıkta dönüşümle çok önemli aşamalar kaydedildi. Bunları burada saymakla bitiremem ama 2002’de yılda hekime muayene olan insan sayısı nüfusun 2,5 katı iken bu gün ise 9 katına ulaşmış ulaşmıştır. Vatandaşın sağlık hizmetine ulaşmasındaki kolaylık ve sağlık hizmetlerinden duyulan memnuniyetin yüzde 30’lardan yüzde 80’lere gyükselmesi geldiğimiz noktayı açıkça göstermektedir” dedi.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği olarak yaklaşık 5 bin çalışan ile birliğe bağlı 12 sağlık tesisinde her gün yaklaşık 3 bini acil olmak üzere toplam 13 bin kişiye ayaktan poliklinik hizmeti sunulduğunu anlatan Acar, “Denizli’de kamu hastanelerine olan hasta talebi oldukça fazladır. Çevre il ve ilçelerden gelen hastalarla birlikte bu sayı giderek artmakla birlikte, Denizli’nin sağlık merkezi haline geldiğinin de bir göstergesidir” diye konuştu.

ÖDÜLLER
Yapılan diğer konuşmaların ardından ödüller dağıtıldı. Büyük ödül, “İğne Attı Canımızı Yaktı” çalışmasıyla Tavas Devlet Hastanesi’nin oldu. İnovasyon ödülü, EKG projesiyle Denizli Devlet Hastanesi’ne verildi. Başarı Ödülü alan ekipler de şunlar:

Denizli Devlet Hastanesi- Destek
Acıpayam Devlet Hastanesi- Enerji Avcıları
Tavas Devlet Hastanesi- Harekete Geç
Kale Devlet Hastanesi- Haydi
Acıpayam Devlet Hastanesi- Güvenli Yat
Çivril Devlet Hastanesi- Uyuyan Güzel
Denizli Devlet Hastanesi- Aksiyon
Servergazi Devlet Hastanesi- Sürveyans
Sarayköy Devlet Hastanesi- Umut
Buldan Devlet Hastanesi- Diş Perisi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı