REKLAMI GEÇ

Başarısızlık hayatın sonu değil

Başarısızlık hayatın sonu değil

Empati Danışmanlık ve Rehabilitasyon Merkezi Psikolojik Danışmanı Kemal Tuncer, insanların başarısız olmasıyla birlikte umutsuzluk, korku ve endişe içerisine düşmesinin yanlış olduğuna dikkat çekti. Tuncer, “Bunlar hayat tecrübesi. Ders almak lazım. Pes etmemeli. Kendine güvenmeli” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 30 Nisan 2012 Pazartesi, 14:11

ADVERTORİAL

YGS sınavı sonrası birçok öğrencinin başarısız olduğu gözlemlenirken, bu başarısızlık sonucu bunalım ve tereddüt içerisine düşen öğrencilere uzmanlardan uyarı geldi; “Başırısızlığı yenilgi değil, tecrübe olarak görün”

ENDİŞEYE MAHAL VERMEYİN
İş yerinde, okulda ya da sosyal hayatta yaşanan başarısızlıklar sonrası kişilerde korku ve endişe görüldüğünü dile getiren Empati Danışmanlık ve Rehabilitasyon Merkezi’nden Psikolojik Danışman Kemal Tuncer, başarısızlıkların birer hayat tecrübesi olarak algılanması gerektiğini söyledi.

BAŞARISIZLIK SON DEĞİL
Tuncer, başarısızlık sonucu umutsuzluğa kapılan kişilerin artık başarı yolunda daha fazla tereddüt ve korku ile ilerlemeye çalıştığını ve bu durumun ise daha çok başarısızlığa yol açtığını söyledi. Başarının anahtarını başarısızlıklardan ders çıkarmak olarak açıklayan
Tuncer “Yaşanan başarısızlıklar bir son olarak görülmemeli. Aksine birer hayat tecrübesi olarak görülüp yaşananlardan ders alınmalı” diye konuştu.

PES ETMEK YOK
Psikolojik Danışman Kemal Tuncer, yaşanan başarısızlıkların ardından kişilerin vazgeçmeyi seçtiklerini belirterek, “Bu davranış yanlış. Pes etmeyerek, korku ve endişe duymaksızın kişiler kendine güvenmeli. Bu başarıya giden yol için önemli bir adım olacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı