REKLAMI GEÇ

Başhekim yardımcısının ‘Hastanelerde yer yok’ paylaşımı sonrası istifaya zorlandığı iddia edildi

Başhekim yardımcısının ‘Hastanelerde yer yok’ paylaşımı sonrası istifaya zorlandığı iddia edildi

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Gürbüz Akçay’ın WhatsApp grubunda “Covid servisleri ve acilleri tamamen dolu. Hastanelerde yer yok. Sokağa çıkma yasağı ilan edilmeli” paylaşımı sonrası istifaya zorlandığı iddia edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Kasım 2020 Salı, 16:36

Koronavirüs salgını devam ederken, önemli bir hastanenin önemli kademesinde görevli bir doktordan önemli bir paylaşım geldi. D20Haber.com’dan Engin Ünal’ın özel haberiyle Türkiye’ye duyurulan habere göre;

Pamukkale Üniversitesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Gürbüz Akçay ‘Denizli’den S.O.S. veriyorum, hastanelerde yer yok” yönünde paylaşım yaptı.

Doktor Öğretim Üyesi Akçay’ın olduğu iddia edilen paylaşım şöyle:
“Denizli’den S.O.S. veriyorum. Korona pandemisi tüm şiddetiyle devam ediyor. İki devlet hastanesi ve Tıp Fakültesi yoğun bakımları, covid servisleri ve acilleri tamamen dolu. Son bir hafta içinde bir dostum, bir kuzenim rahmetli oldu. Şu anda kaç tane tanıdığım yoğun bakımda. Annem pozitif, evde tedavi alıyor. Ağırlaşsa Denizli’de hastanelerde yer yok. Bu yazıyı okuyanlardan bakan beye ulaşabilecek varsa Denizli’de acil sokağa çıkma yasağı ve tedbirlerin alınmasını bekliyoruz.”

ŞİMŞEKLERİ ÜZERİNE ÇEKTİ
D20Haber.com’daki habere göre, bu paylaşım bir grup üyesi tarafından sızdırılınca Akçay şimşekleri üzerine çekti. PAÜ yönetimi, paylaşımı nedeniyle Akçay’dan görevi bırakmasını istedi. Bunun kendisine iletilmesinin ardından da Akçay’ın başhekim yardımcılığı görevinden istifa ettiği öğrenildi.

DENİZLİ İLK 5 İL ARASINDA GÖSTERİLİYOR
Öte yandan, Denizli koronavirüs salgınından en çok etkilenen kentlerin başında geliyor. Özellikle ekim ayıyla birlikte salgınının yayılmasında öne çıkan illerden oldu. Son dönemde ise en çok vakanın görüldüğü ilk 5 il arasında yer aldı. Denizli Tabip Odası Başkanı Rıza Hakan Erbay, gelinen noktayı “2 bin test yapılıyor, 800 pozitif vaka çıkıyor” diye açıklamıştı.

Yorumlar

Ekrem Arslan   -  Bağlantı 12 Kasım 2020, 01:35

Gürbüz bey başhekim olarak iadei itibar olarak göreve derhal iade edilsin

basicman   -  Bağlantı 11 Kasım 2020, 12:43

eğer bir hastanenin başhekim yardımcısı bunu böyle bir zamanda dillendirmek zorunda kalıyorsa durum daha da vahim demektir.neyi ne zamana kadar saklayacaksınız?doğru kişilere ve yönetenlerin isteğine göre değişiyorsa nasıl bir vahamettir..

Murat20   -  Bağlantı 11 Kasım 2020, 00:28

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna dememişler..

OSMAN UĞUR   -  Bağlantı 11 Kasım 2020, 00:04

BU MEMLEKETDE ADAM HARCAMAK GERÇEKTEN ÇOK UCUZ. Dr.gürbüz bey sanki bu paylaşımla devlet sırrını ortaya çıkarmış.VATANDAŞTAŞLARDAN NEYİ SAKLIYORLAR Kİ

Haso   -  Bağlantı 10 Kasım 2020, 22:26

Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. On, onbir, oniki farketmez, gerçekleri haykırmaktan asla ve asla çekinmeyenlerle düzlüğe çıkacak bu ülke. Yalakalıkla, adam kayırmakla, yağcılıkla değil. ATATÜRK ‘ün gösterdiği aydınlık yolla…

Arya   -  Bağlantı 10 Kasım 2020, 20:48

Çook dogru soyjemiş yogunluktan 3aydır emar sonuları cıkmıyo bu bir doktor yok pandemiden heroes evde karantinada ve karantina olan bi tanidigım var gecen hafta öldü bu insanlar karantinada öluyo artık bu ikidaha bitmedi neler var daha

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı