REKLAMI GEÇ

Bayan futbolcular zirveye koşuyor

Bayan futbolcular zirveye koşuyor

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Bayanlar Bölgesel Ligi 2. grupta yer alan Bozkurt Spor Lisesispor, üçünçü hafta maçında Nazilli Belediyespor’u 6-0 yendi.

/ DENİZLİHABER / 2 Mart 2010 Salı, 18:31

Denizli’nin tek bayan futbol takımını bünyesinde barındıran ve Denizli’yi, Deplasmanlı Bölgesel Lig’de başarıyla temsil eden Bozkurt Spor Lisesispor, namağlup olarak emin adımlarla zirveye ilerliyor. Çardak İlçesi’nde oynanan maçta Nazilli Belediyespor’a gol yağdıran Bozkurt Spor Lisesispor, sahadan 6-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bozkurt Spor Lisesispor, önceki hafta Besemspor’u deplasmanda 4-2 yenmişti. İlk hafta ise Manisa Gençlerbirliği takımı maça çıkmadığı için 3-0 hükmen galip gelmişti. Bozkurt Spor Lisesispor teknik sorumlusu Aziz Bingöl, farklı galibiyetlere rağmen takım olarak tam istenilen düzeye gelmediklerine dikkat çekerek, her geçen hafta takımın daha iyi seviyeye geleceğene söyledi.

14 Şubat 2010 tarihinde 22 takımın 4 grupta mücadelesi ile başlayan bayanlar bölgesel futbol ligi kademe müsabakaları sonucunda, gruplarında ilk 3 sırayı alan takımlar yükselme grubuna yükselecek. 3 takımlı 4 grupta yükselme gruplarını birinci olarak tamamlayan 4 takım 2. Lige yükselecek. 2. Lige yükselmeye hak kazanan takımlar TFF tarafından 5 bin TL ile ödüllendirilecek. Bozkurt Spor Lisesispor’un grubunda Manisa Gençlerbirliği, Bursa Bağlıkgücü, Gemlik Zeytinspor, Nazilli belediyespor, Besemspor, takımları yeralıyor.

Müsabakalar 2 x 45 = 90 dakikada. 2009 – 2010 sezonu Bayanlar Bölgesel Ligi müsabakalarında 1985 ve dahasonra doğumlu futbolcular oynayabiliyor. 1984 ve daha önce doğumlular yaşıbüyük bayan futbolcu statüsünde olup 18 kişilik esame listesinde yaşı büyük en fazla 5 bayan futbolcu yazılıyor ve oynayabiliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı