REKLAMI GEÇ

“Bir Kumbara, Bin Umut” Projesi hastanede Oda oldu

“Bir Kumbara, Bin Umut” Projesi hastanede Oda oldu

Zübeyde Hanım Anaokulu ve Okul Aile Birliği’nin desteği ile “Minik Eller Biriktirir; Minik Yürekler Sevinir” sloganı ile özel kumbaralarda toplanan paralar PAÜ’ Hastanesi’nde “Oda” oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2019 Perşembe, 11:01

Zübeyde Hanım Anaokulu ve Okul Aile Birliği tarafından 01 Ocak 2019 tarihinde başlatılan “Minik Eller Biriktirir; Minik Yürekler Sevinir” Projesi ile özel yaptırılan kumbaralarda biriken paralar ile, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne oda bağışlandı. Oda Çocuk Hematoloji Servisi’ne açıldı.

Zübeyde Hanım Anaokulu tarafından bağışlanan odanın protokol töreni yapıldı. Törene Başhekim Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, Pamukkale Kaymakamı Hayrettin Balcıoğlu, Pamukkale İlçe Milli Eğitim Müdürü Reşat Erdoğan,  Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Nuran Özbellek, Zübeyde Hanım Anaokulu Müdür Yrd. Mustafa Özkan ve Okul Aile Birliği Başkanı Murat Yavuz katıldı.

Başhekim ve Zübeyde Hanım Anaokulu arasında imzalanan protokol sonrası Prof. Dr. İbrahim Türkçüer bağışlarından dolayı okul yönetimi ve okul aile birliğine teşekkür ederken, imzalan protokol sonrası çocuk hematolojide servisinde yatan çocuklara hediyeler dağıtıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı