REKLAMI GEÇ

DDH EGE’NİN KALBİ OLMAYA ADAY

DDH EGE’NİN KALBİ OLMAYA ADAY

Denizli Devlet Hastanesi (DDH) Kalp-Damar Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Saçkan, Kalp-Damar Cerrahi servisinin son dönemlerde Uşak, Afyon, Muğla, Burdur gibi illerden çok sayıda hasta aldığını bildirdi.

/ DENİZLİHABER / 24 Kasım 2011 Perşembe, 17:20

Saçkan, Denizli Devlet Hastanesi Kalp-Damar Cerrahi Servisi’nde son olarak Muğla’dan gelen 64 yaşındaki astsubay emeklisi Ahmet Özcan’a by-pass ameliyatı yaptıklarını söyledi.
Hastanede açık kalp ameliyatlarını başarıyla sürdürdüklerini belirten Saçkan, şunları kaydetti:
“Kalp-Damar Cerrahi Servisi’ne en son Muğla’da yaşayan 64 yaşında asker emeklisi hastamız başvuruda bulundu. Hastanın yapılan tetkiklerinden sonra sol ana koroner ve diğer damarlarında tıkanıklık olduğunu gördük. Hastayı ameliyata aldık. 4 saat süren başarılı bir operasyon gerçekleştirdik. Ameliyattan 4 saat sonra hastadan solunum cihazı çıkarıldı. 12 saat sonra hastamız yürümeye başladı ve kendi işlerini yapabilir hale geldi. Hastamızı 4 gün servisimizde yatırdıktan sonra taburcu ettik. Kalp-Damar Cerrahi servisi son dönemlerde Uşak, Afyon, Muğla, Burdur gibi illerden çok sayıda hasta alıyor. Denizli ve ilçelerinden gelen hastalarla birlikte yaklaşık 5 kente hitap eder duruma geldik. Ameliyatlarımızı başarıyla gerçekleştiriyoruz”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı