REKLAMI GEÇ

DDH Hatıra Ormanı oluşturdu

DDH Hatıra Ormanı oluşturdu

Denizli Devlet Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi, Orman İşletme Müdürlüğü’nün desteğiyle Servergazi’dehatıra ormanı oluşturdu.

/ DENİZLİHABER / 15 Nisan 2014 Salı, 10:50

Hastanenin Toplum ve Ruh Sağlı Merkez’de tedavi gören hastalar, Servergazi’de tahsis edilen alanda oluşturulan hatıra ormanında 60 fıstık çamı fidanını toprakla buluşturdu.
denizli-ddh-hatira-ormani-ic-1

Denizli Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. Osman Acar, fidan dikiminde yaptığı konuşmada, “Amacımız burada her hastamızın bir çam ağacınınolması. Böylece hastalarımız, diktikleri çam ağaçlarının büyüdüğünü gördükçe mutlu olacaklar. Yapılan bu etkinliklerle hastalarımızın tedavi süreçleri de olumlu yönde etkilenecektir. Bu anlamda ben Denizli Devlet Hastanesi idarecileri ile Toplum Ruh Sağlığı Merkezi sorumlu hekim ve hemşirelerine böyle bir etkinlik düşündükleri için teşekkür ediyorum” dedi.
denizli-ddh-hatira-ormani-ic

Acar,Toplum Ruh Sağlığı Merkezi’nde yaklaşık 240 hastanın tedavi gördüğünü, bunların her gün evden alınarak çeşitli rehabilitasyon etkinliklerine katılmaları sağlandığını, fidan dikiminin de bunlardan birisi olduğunu söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı