REKLAMI GEÇ

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde mesai uzadı

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde mesai uzadı

Denizli Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde bugünden itibaren mesailer 1 saat uzatıldı. Hastanede 18.00’a kadar hizmet verecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Şubat 2016 Pazartesi, 12:32

Mayıs ayında 90 ünit ve 5 yatak kapasiteli olarak hizmete açılan Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi’nde mesai düzenlemesi yapıldı. Modern binasında, son teknolojik cihazlarla ve bünyesinde Ağız ve Çene Cerrahisi, Pedodonti, Periodontoloji ve Endodonti uzmanlarını barındıran hastanede şimdi de mesai süreleri uzatıldı.dis-hastanesi-mesai-ic

Denizli Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk, Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesinde daha fazla hastaya hizmet verebilmek, randevu sürelerini azaltmak ve mesai saatlerinde gelemeyen hastaların hizmete erişimini kolaylaştırmak amacıyla 1 Şubat 2016’dan itibaren mesai dışı çalışmanın başlayacağını söyledi.

Öztürk, “Yeni hastanemizin açılmasıyla uzman diş hekim sayısı ve diş hekimi sayılarımız da artmıştır. Hastanemizde 4 uzman hekim ve 72 diş hekimi görev yapmaktadır. Daha fazla hastaya hizmet verebilmek, randevu sürelerini azaltmak ve mesai saatlerinde çalışan ya da herhangi bir nedenden dolayı gelemeyen hastaların hizmete erişimini kolaylaştırmak amacıyla mesai dışı çalışmayı başlatarak her gün çalışma sürelerini bir saat uzatarak 18.00’a kadar hizmetin devam etmesini hedeflemekteyiz. Hastane yöneticilerimiz ve diş hekimlerimizle toplantı yaparak hasta yoğunluğumuzu birlikte değerlendirdik ve bakanlığımızın belirlediği çalışma usul ve esasları doğrultusunda planlamamızı yaptık. 1 Şubat 2016 tarihi itibariyle hastanemizde hafta içi her gün 17.00-18.00 saatleri arası mesai dışı çalışma uygulaması kapsamında hizmet devam edecek” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı