REKLAMI GEÇ

Denizli Devlet Hastanesi’nde nöbet değişimi

Denizli Devlet Hastanesi’nde nöbet değişimi

Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın Şehir Hastaneleri Koordinatörlüğü’ne atanması nedeniyle boşalan Denizli Devlet Hastanesi yöneticiliğine Uz. Dr. Mehmet Erkaleli getirildi. Erkaleli, 2.5 yıldan bu yana hastanede başhekim yardımcılığı görevini yürütüyordu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Nisan 2017 Cuma, 16:55

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticiliği’nde görev değişimi yaşandı. Op. Dr. Kadir Gökhan Saçkan’ın Isparta Şehir Hastanesi Başhekimi ve Şehir Hastaneleri Koordinatörü olarak görevlendirilmesinin ardından boyalan Denizli Devlet Hastanesi yöneticiliği görevine 2,5 yıldır hastanede Başhekim Yardımcılığı yapan Uz. Dr. Mehmet Erkaleli atandı.

Hastane yönetimi ve idarede çalışan personellerle yapılan toplantıda Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, Uz. Dr. Mehmet Erkaleli’nin Hastane Yöneticisi olarak atandığını belirterek kendisini tebrik etti.

İDARİ KADROLAR GEÇİCİ KURUMLAR KALICIDIR
Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Berna Öztürk yaptığı açıklamada Denizli Devlet Hastanesi’nin bir okul gibi olduğunu burada çalışan herkesin buradan mutlaka bir şey öğrenerek ayrıldığını söyledi ve Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli’ye yeni görevinde başarılar diledi.
Öztürk, “Denizli Devlet Hastanesi’nde idarecilik yapmak, burada bir personel olarak çalışmak, bu hastanenin içinde yer almak hekimler için idareciler için büyük bir tecrübedir. Burası bölge hastanesi gibi çalışır. Hepinizle birlikte bir ekip olarak burada çok güzel çalışmalar yaptık. Vaktimizin çoğunu işte geçirdiğimizi düşünürsek buradaki huzurun çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bugüne kadarki bütün amacım hastanede huzurlu çalışılması ve güzel işler yapılması yönündeydi. Ne kadar iş üretebiliriz, hastaneyi nasıl bir adım öne çıkartabiliriz hep ona baktık. Çok şükür çalışmalarımız sonucunda Türkiye’ye örnek olacak bir Denizli Kamu Hastaneleri Birliği oluştu. Ben Uz. Dr. Mehmet Erkaleli’ye güveniyor ve yeni görevinde başarılar diliyorum” dedi.

Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi Uz. Dr. Mehmet Erkaleli de 2,5 yıldır Başhekim Yardımcılığı görevini layıkıyla yürüttüğünü bundan sonra da Başhekim olarak hastaneye hizmet vermeye devam edeceğini söyledi.

Erkaleli, “Göreve geldiğim ilk günden beri diğer idareci arkadaşlarımla birlikte elimizden geldiğince hizmet etmeye çalıştık. Şimdi de Başhekim olarak hastanemizi bir adım daha öne götürmek için işlerimize dört elle sarılarak, ekip ruhu içerisinde çalışacağız” dedi.

UZ. DR. MEHMET ERKALELİ KİMDİR?
1975 Aydın doğumlu olup 2000 yılında Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 2001-2005 yılları arasında Manisa Sarıgöl Merkez Sağlık Ocağı’nda Pratisyen Hekim olarak çalıştı. 2006-2012 yılları arasında İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde iç hastalıkları dalında uzmanlık eğitimi aldı. 2012-2013 yılları arasında Tokat Reşadiye İlçe Devlet Hastanesi’nde uzman hekim olarak görev yaptı. 2013 yılında Denizli Devlet Hastanesi’nde İç Hastalıkları uzmanı olarak göreve başladı. 2015 yılında Denizli Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı olarak atandı, Nisan 2017 tarihinde Denizli Devlet Hastanesi Yöneticisi-Başhekimi olarak görevlendirildi. Çok iyi derecede İngilizce bilen Erkaleli, sanat tarihi, müzik, resim ve fotoğraf ile ilgileniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı