Forum Çamlık’tan obeziteye destek

Denizli’de, toplumda düzenli ve yeterli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması amacıyla düzenlenen ‘Dünya Yürüyüş Günü’ne Forum Çamlık, 3 Ekim’de saat 13.00’de yürüyen merdivenleri durdurarak destek verdi.
/ DENİZLİHABER / 3 Ekim 2012 Çarşamba, 16:58
Çevreye, sanata ve sosyal sorumluklara verdiği önemle adından sıkça söz ettiren Forum Çamlık, Dünya Yürüyüş Günü’nde 15 dakika boyunca yürüyen merdivenleri durdurarak obeziteye karşı farkındalık yarattı.
“Dünya Yürüyüş Günü” kapsamında Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürütülen çalışmada Forum Çamlık ziyaretçileri yürümeye teşvik edildi. Obezite ile mücadele konusunda bilgi düzeyini artırmak ve aktivite alışkanlığı kazanmaya teşvik eden Forum Çamlık, her yıl Dünya Yürüyüş Günü’ne destek vereceğini açıkladı.
Yorumlar
öyle yapacaklarına yemek katındaki fast foodları kaldırsınlarda gerçek destek neymiş görelim.