REKLAMI GEÇ

Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı iki birime yeni atamalar yapıldı

Kamu Hastaneleri Birliği’ne bağlı iki birime yeni atamalar yapıldı

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde Tıbbi Hizmetler Başkanlığı’na Op. Dr. İbrahim Emreoğlu, İdari Hizmetler Başkanlığı’na da Dr. Aytekin Polat getirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Temmuz 2017 Salı, 14:41

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nde görev değişimi yaşandı. Yaklaşık 2.5 yıldır Tıbbi Hizmet Başkanlığı yapan Op. Dr. İbrahim Ekiz’in yerine Servergazi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. İbrahim Emreoğlu getirildi. Yine bir süredir boş olan İdari Hizmetler Başkanlığı’na da Tavas Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Aytekin Polat atandı. Polat, 13 yıldır Tavas’ta idarecilik yaparken bunun son 3 yılında da Başhekimlik görevini yürütmüştü.

Denizli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen devir teslim töreninde konuşan Genel Sekreter Uz. Dr. Berna Öztürk, Tıbbi ve İdari Hizmetler Başkanlığı’na atanan Op. Dr. İbrahim Emreoğlu ve Dr. Aytekin Polat’ı kutladı, Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini yürüttüğü sürece yaptığı hizmetlerden dolayı Op. Dr. İbrahim Ekiz’e teşekkür etti.

Öztürk: “Her zaman söylediğim gibi Bakanlığımızın bize verdiği idarecilik görevleri asli görevlerimizin dışında belirli bir süre zarfında verilen görevlerdir. Tıbbi Hizmetler Başkanımız da 2,5 yıldır asli görevinin yanında bizimle birlikte Tıbbi Hizmetler Başkanlığı görevini yürüttü. Ben buradan kendisine Genel Sekreterliğimize yapmış olduğu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bildiğiniz gibi sağlık sektörü devamlı gelişen ve kendini yenileyen bir sektör. Biz de Denizli Kamu Hastaneleri olarak bu gelişimi takip ederek ekimizle birlikte Denizli’yi sağlık sektöründe bir adım yukarıya taşımaya çalışıyoruz. Denizlili vatandaşlarımıza en iyi hizmeti vermek için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı