REKLAMI GEÇ

Cerrahi’de rekortmenlik alışkanlık oldu

Cerrahi’de rekortmenlik alışkanlık oldu

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi vergi rekortmenleri listesinde yer alan tek özel hastane olma özelliğini bu yıl da korudu. Hastane vergi rekortmenleri listesinde hızla basamak yükselterek ilerliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Eylül 2017 Cumartesi, 15:07

Özel Denizli Cerrahi Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Murat Çelik kurumun vergi rekortmenliği ve başarısıyla ilgili açıklama yaptı.

Çelik, “2009 yılında 5 doktorun ortaklığıyla kurulan Özel Denizli Cerrahi Hastanesi, yüksek çabalarımız ve girişimciliğimiz ile şu anda 110 yatak kapasitesine ve akademisyenlerinde içinde olduğu 50’nin üzerinde hekime sahip. Hızla büyüyen genç kurumumuzun hızla basamak yükselterek vergi rekortmenleri listesine girmesinin haklı gururunu yaşıyoruz. Vergi rekortmenleri listesinde 2 yıldır yer alan tek özel hastaneyiz. Kurumumuzun rekortmenler listesinde ilk 50’ye girmesi bizler için gurur verici bir durumdur” dedi.

2016 yılını beklentilerinin üzerinde geçirdiklerini anlatan Çelik, “Vergilerimizi de düzenli ödeyerek kurumsallık adına pozitif yönde ilerlemekteyiz. Bizim en önemli hedefimiz hassas olan sektörümüzdeki görevimizi layıkıyla yapmak, devlete olan sadakatimizi göstermek için vergilerimizi düzenli ödemek ve marka değerimizi çalışmalarımızla üst sıralara çıkarmaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı