REKLAMI GEÇ

PAÜ’de ASKOM buluşması

PAÜ’de ASKOM buluşması

İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu (ASKOM) ve Hastaneler Arası Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı PAÜ Hastanesi toplantı salonunda yapıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ağustos 2017 Cuma, 14:19

İl Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon Komisyonu ve Hastaneler Arası Sevkleri Değerlendirme ve Denetleme Komisyonu toplantısı, PAÜ Hastanesi toplantı salonunda, Sağlık Müdürü Dr. Şükrü Arpacı, Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü ile İlimiz Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreterliği, Halk Sağlığı Müdürlüğü, Pamukkale Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi yöneticileri ile Kamu ve Özel Hastane Başhekimleri ve/veya Acil Servis sorumlularının katılımıyla gerçekleştirildi.

Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğünün sunumuyla başlayan toplantıda 112 hizmeti veren tüm istasyonların ve hastane acil servislerinin 2017 Yılı Temmuz ayı çalışmaları değerlendirildi. Hastane Öncesi Acil Sağlık Hizmetleri ve Acil Servislerin işleyişinin kolaylaştırılmasına yönelik bilgi paylaşımında bulunuldu. Sevk Komisyonunda hastaneler arası nakillerde yapılan uygulamaların iyileştirilmesine dönük kararlar alındı.

PAÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İbrahim Türkçüer, acil sağlık hizmetlerinin işleyişi ve iletişimin geliştirilmesi açısından bu tür toplantıların yararlarını anlatarak tüm katılımcılara teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı