REKLAMI GEÇ

Denizli Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörü Dt. Okan İlhan emekli oldu

Denizli Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörü Dt. Okan İlhan emekli oldu

Denizli’deki kamuya ait sağlık kuruluşlarının uluslar arası standartta hizmet vermesi için çalışmalar yürüten, son dönemde Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörü olarak görev yapan Diş Hekimi Okan İlhan, 33 yıllık meslek hayatını emeklilikle noktaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Ağustos 2021 Cuma, 11:13

Sağlıkta kalite standardı, Denizlililerin yaklaşık uzun süredir bildiği bir kavram, Sağlık Bakanlığı’na bağlı hastaneleri uluslar arası kalite standardına ulaştırmak için yıllar önce çalışmaya başlayan ve bu konuda Türkiye’deki uzman kişilerden biri olan Diş Hekimi Okan İlhan emekli oldu.

İlhan, sağlık kuruluşlarının kalite standardına ulaşması için çalışma yürütüp, yol haritası belirledikten sonra uygulama adımlarını denetliyordu. İlhan, ‘sağlıkta kalite standardı’ bakanlığın politikasına dönüştüğünden beri sadece Denizli’deki değil, Türkiye’nin birçok kentindeki sağlık kuruluşlarının kalitesinin artırılmasına öncülük etti.

Son olarak Denizli Sağlık Müdürlüğü İl Kalite Koordinatörü olarak görev yapan İlhan, 33 yıllık meslek yaşamını noktaladı ve emekli oldu. İlhan için, Denizli Sağlık Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

İl Sağlık Müdürümüz Berna Öztürk ile Denizli Sağlık Müdürlüğü yöneticilerinin katıldığı törende duygusal ve neşeli zamanlar yaşandı. Müdür Öztürk “Uzun yıllar gösterdiği üstün performans ve başarılı çalışmalardan dolayı sayın İlhan’a teşekkür ediyorum” dedi.

Uzun yıllar kamu hizmetinde hem diş hekimi hem de kalite uzmanı olarak görev yapan Diş Hekimi Okan İlhan da “Müdürlük olarak her zaman ekip ruhu içinde hareket ettik. Böyle bir ekibin parçası olmaktan gurur duyuyorum. Hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

İlhan, diş hekimliği ve kalite uzmanlığının yanı sıra, Denizli’nin çevre hareketlerine de destek veren isimdi. Denizli odaklı çevre ve sporculuk faaliyeti yürüten derneklerin kuruluşu, kentin bilinmeyen turistik yerlerinin ortaya çıkarılması gibi pek çok konuda öncülük yapan İlhan’ın Denizli’yi tanıtan gezi yazıları gazetelerde yayımlanmıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı