REKLAMI GEÇ

Arpacı sağlık tesislerini inceledi

Arpacı sağlık tesislerini inceledi

Sağlık Müdürü Şükrü Arpacı, yapımı devam eden Merkezefendi, Üçler, Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonları ile UMKE ve Aile Sağlığı Merkezi inşaatlarında inceleme yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Eylül 2017 Perşembe, 16:06

Yapımları devam eden tesislerde inceleme yapan ve yetkililerden gelinen aşamayla ilgili bilgi alan Arpacı, değerlendirme yaptı.

Arpacı, “Sağlık hizmetlerinin erişilebilir, kaliteli ve etkin bir şekilde sunulaması için yaygın olarak konumlandırılmış modern hizmet binaları son derece önem arz ediyor. Bu doğrultuda Denizli Büyükşehir Belediyesi ile imzalamış olduğumuz protokoller çerçevesinde inşaatına başlanan Merkezefendi, Üçler, Bağbaşı 112 Acil Sağlık İstasyonları, UMKE ve Aile Sağlığı Merkezi’nin yapımı hızla devam ediyor. Önemli noktalara inşaa edilen bu tür modern hizmet binaları acil sağlık hizmetlerimizin gücüne güç katacaktır” dedi.

Acil sağlık hizmetlerinin tüm ilçelere yayılan 32 istasyon ile 7 gün 24 saat esasına göre hizmet verdiğini anlatan Arpacı, “112 acil çağrı hattının aranması sonrasında hastanın durumuna göre, iklim, coğrafi ve trafik vb. koşullar göz önüne alınarak, en uygun ambulans yönlendirilerek 112 Acil Sağlık Hizmeti kentsel ve kırsal alanda %100 erişim ile sunulmaktadır. Tüm gayretimiz diğer sağlık hizmetlerimiz ile birlikte İlimiz geneline dağılan ve her geçen gün yenilenen ve modernize edilen Acil Sağlık İstasyon ağımız, ambulanslarımız ve profesyonel ekiplerimiz ile daha kaliteli, etkin ve verimli bir şekilde acil sağlık hizmetleri sunabilmek içindir. Bu hizmet binalarının ilimize kazandırılması için gayret gösteren Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı