REKLAMI GEÇ

Denizli Tabip Odası hukuki destek verecek

Denizli Tabip Odası hukuki destek verecek

Denizli Tabip Odası, Çivril Devlet Hastanesi’ndeki acil nöbeti sırasında şiddete uğrayan Doktor Kamil Yaşar ve ekibine destek ziyareti gerçekleştirdi. Denizli Tabip Odası Başkanı Gökhan Deda, saldırıya uğrayanlara hukuki desteğin sağlanacağını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2012 Cumartesi, 12:00

Denizli Tabip Odası Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Gökhan Deda, Genel Sekreteri Dr. Sara Tolunay Emrecik ve Oda Avukatı Türkan Kurt ile birlikte Çivril’e gitti.

Çivril Devlet Hastanesinde acil nöbeti sırasında şiddete uğrayan Dr. Kamil Yaşar ve ekip arkadaşlarına destek ziyareti yapan Başkan Deda, Çivril Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Avni Öztürk ile yaptığı görüşmede olay hakkında bilgi aldı ve idare olarak neler yapıldığını öğrendi.

Başhekim Dr. Avni Öztürk, sağlık çalışanlarına şiddetin arttığını, idare olarak sağlık çalışanları güvenliği birimi oluşturduklarını ve beyaz kod uygulamasına başladıklarını belirtti. Avukat Türkan Kurt ise, Dr Kamil Yaşar ve ekibine gereken hukuki desteği sağlayacaklarını söyledi.

Daha sonra Çivril Kaymakamı Sayın Orhan Burhan ziyaret edildi. Sağlık çalışanlarına şiddetin önlenmesi konusunda yapılması gerekenler, ortaya konan uygulamaların etkinliğinin devamının önemi paylaşıldı.

Dr. Gökhan Deda yaptığı açıklamada “Çıtak Aile Sağlığı Merkezi’nde görevli Dr. Soner Oğuz ve ekibi görev başında iken, ASM ye annesi ve küçük bir erkek çocuğu ile birlikte gelen şahıs tarafından hakaret ve tehditlere maruz kalmıştır. Dr. Kamil Yaşar ve ekibine destek olmak ve hukuki yardım sağlamak üzere avukatımız ile ziyarette bulunduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı